Round Table – Microsoft Project Service automation

Naar overzicht 05-06-16

Microsoft Project Service Automation

De belangrijkste ochtend van 2016, die je als Zakelijke Dienstverlener niet mag missen- Microsoft Project Service automation

Op dinsdagochtend 5 juli 2016 om 09:30 uur organiseert Pylades in samenwerking met Microsoft Nederland, exclusief voor dienstverlenende organisaties, de launch:

“Dynamics CRM / Project Service Automation; Efficiëntie als sleutel naar succes”
De revolutionaire Microsoft Dynamics CRM oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende organisaties”

Het seminar staat volledig in het teken van de Pylades launch van Microsoft Dynamics CRM / Project Service Automation. Het is de standaard oplossing van Microsoft voor zakelijke dienstverleners. Dynamics CRM / Project Service Automation biedt u de volledige ondersteuning van leadgeneratie tot aan het versturen van de factuur.

Uw organisatie wenst een optimale inzet van uw mensen en daarmee een betere bezettingsgraad van uw medewerkers. Een duidelijk project en/of contractenstructuur en diverse afrekenmodellen binnen uw projecten of contracten. Uw medewerkers dienen samen te werken binnen teams, Microsoft Dynamics CRM biedt u deze mogelijkheid.

De uren verantwoording en declaraties kunnen, gebruikmakend van standaard portals of middels standaard beschikbare apps, on- en offline uitgevoerd worden. Tevens bieden de portals en apps de mogelijkheid om alle voor uw medewerkers relevante projectinformatie, beschikbaar te stellen.

Naast de operationele ondersteuning van uw organisatie is grip op uw projecten van het grootste belang. De oplossingen zijn voorzien van zeer uitgebreide Business Intelligence functionaliteit die u ondersteunen bij de juiste aansturing van uw organisatie.

Doelgroep

Deze launch richt zich op Projectmanagers, Resourcemanagers en Accountmanagers van projectmatig werkende en dienstverlenende organisaties. Voor Project controllers, ICT managers en C-level management heeft deze launch ook veel toegevoegde waarde. Het doel is om u te inspireren, ideeën op te doen en meer inzicht te geven in de mogelijkheden van Microsoft Dynamics CRM / Project Service Automation.

Programma dinsdagochtend 5 juli 2016

Reserveer nu dinsdagochtend 5 juli in uw agenda en meld u aan. Het seminar vindt plaats in het hoofdkantoor van Microsoft Nederland te Schiphol. We starten om 09.15 uur met de ontvangst waarna het programma start om 09:30 uur en duurt tot 12.30 uur. Het programma ziet er als volgt uit:

09:15 Ontvangst
09:30 Introductie Pylades
09:45 Strategie en Visie Microsoft
10:05 Pauze
10:20 Dynamics CRM/Social Engagement
10:45 Project Service
11:45 Lunch
12:30 Einde

Schrijf u hier direct in!

Het aantal beschikbare plaatsen voor deze launch is beperkt. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging.