Pylades organiseert kennissessie “The next Step in Cloud based ERP, Dynamics AX 7 WMS” tijdens Nationale Voorraaddag

Naar overzicht 02-06-16

HeaderNVDag

Het populaire jaarlijkse evenement de Nationale Voorraaddag vindt dit jaar wederom plaats in Putten op Kasteel Vanenburg. Met een inspirerend programma onder leiding van Rens de Jong wordt ingegaan op thema’s die voorraadhoudend Nederland aanspreken. Dit jaar is het thema ‘Product Lifecycle Management: kritische succesfactor in voorraadmanagement’. Alle sectoren hebben hiermee te maken: hoe reduceert u incourantie, en kunt u het uiteindelijk voorkomen?

Kennissessie “The next Step in Cloud based ERP, Dynamics AX 7 WMS”.

Tijdens de Nationale voorraadag geeft Pylades twee keer de kennissessie: “The next Step in Cloud based ERP, Dynamics AX 7 WMS”. Deze wordt gegeven door Anton Schutte, senior business consultant Microsoft Dynamics AX.

Naast een breed functioneel ERP systeem zien we binnen voorraadhoudende organisaties nog steeds veel integraties met externe WMS systemen. Is dat anno 2016 nog nodig? In de gaan wij dieper in op de standaard ERP en WMS functionaliteit die Dynamics AX 7 in de cloud biedt. Onze kennissessie zal tevens inzicht geven in de functionaliteit van Power BI, de dynamische rapportagetool die organisaties die informatie geeft die nodig is om uw processen te verbeteren en efficiënter te maken. Kortom, een sessie die u niet mag missen als u vindt dat IT u dient te ondersteunen in succesvol ondernemen.