Over Pylades

Uw Dynamics 365 Expert in Digitale Transformatie

Pylades is expert op het gebied van Digitale Transformatie. Wij implementeren Enterprise Resource Planning (ERP) en Customer Relationship Management (CRM) applicaties die concrete resultaten opleveren en waarde toevoegen. Met onze expertise van Microsoft Dynamics 365 en Power BI ondersteunen wij onze klanten bij hun transitie naar de cloud, de digitale transformatie en optimalisatie van bedrijfsprocessen en verbeteren wij de beleving van hun klanten.

Door onze sterke branchefocus, innovatieve kracht en intensieve samenwerking met onze klanten in de verschillende branches, hebben wij branche specifieke kennis en oplossingen ontwikkeld die naadloos aansluiten op uw behoefte. Door onze intensieve samenwerking met Microsoft, zijn wij in staat om onze klanten de beste oplossing te leveren die op de markt beschikbaar is.

Brancheoplossingen

Pylades levert en implementeert innovatieve brancheoplossingen (Vertical Suites) gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 in de cloud voor de volgende branches waaronder diverse sub-branches zijn gedefinieerd.

Met onze Vertical Suites bent u verzekerd van de beste aansluiting bij uw business en bovendien profiteert u van een snelle implementatie.

Erkenning

Pylades is Gold partner van Microsoft (CRM, ERP, Cloud Tier1) en behoort tot de Microsoft Dynamics Inner Circle voor Dynamics 365, dat slechts is voorbehouden aan 1% van alle Microsoft partners wereldwijd.

Sinds 1986 ondersteunen wij onze klanten succesvol met veel kennis en toewijding. Door de continue focus op onze branches kunnen wij onze implementaties optimaal uitvoeren en onze klanten hun doelstellingen laten bereiken!

Mark Gooijer, Managing Partner bij Pylades