Over Pylades

Microsoft Gold Partner

Wij zijn expert in de Digitale Transformatie van onze klanten. Wij implementeren Enterprise Resource Planning (ERP) en Customer Relationship Management (CRM) applicaties die concrete resultaten opleveren en waarde toevoegen aan uw organisatie. Met onze expertise van Microsoft Dynamics 365 en Power BI ondersteunen wij onze klanten bij hun transitie naar de cloud, de digitale transformatie en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Onze missie is om onze klanten succesvol te maken met Microsoft.

Lees meer over onze bedrijfscultuur.

Door onze branchefocus en intensieve samenwerking met onze klanten in de verschillende branches, hebben wij oplossingen ontwikkeld die naadloos aansluiten de behoeften van specifieke sectoren. Door onze samenwerking met Microsoft en partners zijn wij in staat onze klanten een totaaloplossing te bieden.

Wij zijn Microsoft Gold partner en behoren tot de Microsoft Dynamics Inner Circle.

Brancheoplossingen

Onze Brancheoplossingen integreren naadloos met Microsoft Dynamics 365 en kunnen gezien worden als een add-on die functionaliteit toevoegt en aansluit op branche-specifieke uitdagingen.

Met onze brancheoplossingen bent u verzekerd van de beste aansluiting bij uw business en bovendien profiteert u van een snel implementatietraject, compatibility, integratie en toekomstige updates.

Sinds 1986 ondersteunen wij onze klanten succesvol met veel kennis en toewijding. Door de continue focus op onze branches kunnen wij onze implementaties optimaal uitvoeren en onze klanten hun doelstellingen laten bereiken!

Mark Gooijer, Managing Partner bij Pylades