Experience
the joy of work!

Over Pylades

Pylades is sinds 1986 actief als integrale IT dienstverlener en gespecialiseerd in de implementatie, optimalisatie, recovery en beheer van ERP- en CRM software gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 – Finance and Operations (AX), CRM (Sales, Customer Service, Field Service, Project Service Automation (PSA) en Marketing) en Office365. Ook kunt u bij ons terecht voor Power BI. Als Microsoft Gold Partner staan bij ons kwaliteit en zekerheid voorop. Door permanente educatie van medewerkers, waarbij persoonlijke ambities en bedrijfsdoelstellingen voorop staan, een ruime ervaring met implementaties van informatiesystemen bij ondernemingen van enkele tot duizenden medewerkers, dedicated branche focus en effectieve communicatie met betrouwbare leveranciers, zijn wij nationaal én internationaal steeds uw businesspartner bij uitstek.

Brancheoplossingen

Pylades levert en implementeert brancheoplossingen gebaseerd op Dynamics 365, zogenoemde Vertical Suites, voor de volgende branches:

Waarom Pylades

Kenmerken om te kiezen voor Pylades zijn:

  • Ervaring sinds 1986, Microsoft partner van het eerste uur
  • Microsoft Gold Partner
  • Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) partner
  • Trotse member Microsoft Dynamics Inner Circle
  • Bewezen branche oplossingen
  • Voorspelbare resultaten met Pylades4Sure implementatiemethodiek
  • Unieke Project Recovery bij uw vastgelopen Dynamics implementaties
  • Aantoonbare succesvolle referentie projecten

Trotse member van de Microsoft Inner Circle 2017/2018

De Microsoft Inner Circle 2017/2018 vertegenwoordigt wereldwijd de top partners. Slechts voorbehouden aan 1 procent van alle Microsoft partners wereldwijd. Benoeming hiertoe geeft aan dat Pylades zowel op productexpertise als ook op verkoopprestaties tot de absolute top behoort.

Gold Partner DynamicsHub user group

Pylades ondersteunt als Gold Partner de DynamicsHub (Dynamics user group), het grootste onafhankelijke platform voor gebruikers van Dynamics AX en Dynamics CRM in Nederland.

Sinds 1986 ondersteunen wij onze klanten succesvol met veel kennis en toewijding. Door de continue focus op onze branches kunnen wij onze implementaties optimaal uitvoeren en onze klanten hun doelstellingen laten bereiken! Neem gerust contact op en leer ons beter kennen.

Mark Gooijer, Managing Partner bij Pylades
m.gooijer@pylades.com+31 (0)6 24600347