Experiance
the joy of nieuws!

Al onze nieuwsberichten over bijvoorbeeld Dynamics 365, ontwikkeling in de markt, opdrachten en over onze evenementen overzichten op één pagina.

Why Salesforce is the new BlackBerry

Remember Blackberry? It was the gold standard of mobile business communication when it launched in 1999, and no one had a functional alternative. That was until Apple launched the iPhone in 2007 and rendered BlackBerry obsolete.

Internet of things blijft groeien, maar vooral dankzij consument

Dit jaar zullen zo’n 8,4 miljard verbonden toestellen het licht zien: een derde meer dan in 2016 het geval was, meldt Gartner. Zo belooft het internet of things steeds verder uit te deinen, hoewel de grootste rol is weggelegd voor consumentenapparaten.

Microsoft Dynamics 365- herdefiniëren van de productiviteit voor uw bedrijf

Ervaar een verhoogde productiviteit door toepassing en platform integratie met Dynamics 365.

Stuur uw service- en onderhoudsteams aan met Microsoft Dynamics 365 voor Field Service

Wist u dat Field Service functionaliteit nu is ingebouwd in Microsoft Dynamics 365. Bekijk de onderstaande video en ontdek de mogelijkheden voor uw service-organisatie.

Internet of Things applicaties sterk in opmars volgens Gartner

Gartner voorspelt dat in 2017 wereldwijd 8,4 miljard ‘connected things’, of internet-geconnecteerde toestellen, in gebruik zullen zijn. Dat is een stijging met 31% in vergelijking met 2016.

NEN lanceert standaardisatie- platform IoT

Het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN) heeft het Standaardisatieplatform IoT (internet of things) opgezet.

Introductie Microsoft Dynamics 365 tijdens Dynamics Experience 2016

Op 1 november vind de introductie plaats van Dynamics 365. Daarmee begint Microsoft een nieuwe tijdperk van zakelijke flexibiliteit. Het platform combineert het beste van de CRM- en ERP-oplossingen van Microsoft in een Cloud-service.

Microsoft lanceert Dynamics 365 op 1 november

Dynamics 365 wordt volgende maand wereldwijd uitgerold, vanaf 1 november is het nieuwe Cloud platform beschikbaar. Recente heeft Microsoft in een blog alvast aangegeven dat het lagere prijzen gaat hanteren en dat het platform voorzien is van slimme functies.

Samenwerking Adobe en Microsoft in Azure Cloud

Adobe en Microsoft hebben een strategisch partnerschap aangekondigd, waarmee ze bedrijven helpen met hun digitale transformatie en het leveren van gepersonaliseerde ervaringen in elke fase van de klantrelatie. Bedrijven kunnen nu hun merk versterken door het gebruik van Microsoft Azure, Adobe Marketing Cloud en Microsoft Dynamics 365.

Sneak preview Microsoft Dynamics 365

Op 11 oktober om 20:30 geeft Microsoft een eerste demo van Microsoft Dynamics 365. U kunt daar online bij zijn en als één van de eerste de volgende generatie business applicaties werkend zien.