Experiance
the joy of nieuws!

Al onze nieuwsberichten over bijvoorbeeld Dynamics 365, ontwikkeling in de markt, opdrachten en over onze evenementen overzichten op één pagina.

Persbericht: Lancering Vertical Suite Verenigingen: Community- én CRM software voor ledenorganisaties

PYLADES lanceert nieuwe versie Vertical Suite Verenigingen: Community- én CRM software voor ledenorganisaties. Standaard Community- én CRM oplossing op basis van Microsoft Dynamics 365 voor optimale dienstverlening, ledenbehoud en ledengroei.

Opinie: Sector importeurs, distributeurs en verhuurders van kapitaalgoederen (IDMS) in de lift

De markt voor nieuwe machines wilde de afgelopen jaren maar niet aantrekken. We zagen deze trend ook in de tweedehands markt. Overtollige machines hebben hun weg naar het buitenland moeizaam kunnen vinden. De verwachting in 2014 was dat de markt vanaf 2016 zou gaan aantrekken en dat lijkt langzaam aan ook die kant op te gaan.

Microsoft breekt door in het Gartner Magic Quadrant voor Business Intelligence en Analytics Platforms 2017

Microsoft is voor het tweede jaar op rij als beste gepositioneerd in het Magic Quadrant voor Business Intelligence en Analytics Platforms in 2017. Daarnaast is het de 10e keer dat Microsoft gepositioneerd is in het kwadrant “Leaders”.

Why Salesforce is the new BlackBerry

Remember Blackberry? It was the gold standard of mobile business communication when it launched in 1999, and no one had a functional alternative. That was until Apple launched the iPhone in 2007 and rendered BlackBerry obsolete.

Internet of things blijft groeien, maar vooral dankzij consument

Dit jaar zullen zo’n 8,4 miljard verbonden toestellen het licht zien: een derde meer dan in 2016 het geval was, meldt Gartner. Zo belooft het internet of things steeds verder uit te deinen, hoewel de grootste rol is weggelegd voor consumentenapparaten.

Microsoft Dynamics 365- herdefiniëren van de productiviteit voor uw bedrijf

Ervaar een verhoogde productiviteit door toepassing en platform integratie met Dynamics 365.

Stuur uw service- en onderhoudsteams aan met Microsoft Dynamics 365 voor Field Service

Wist u dat Field Service functionaliteit nu is ingebouwd in Microsoft Dynamics 365. Bekijk de onderstaande video en ontdek de mogelijkheden voor uw service-organisatie.

Internet of Things applicaties sterk in opmars volgens Gartner

Gartner voorspelt dat in 2017 wereldwijd 8,4 miljard ‘connected things’, of internet-geconnecteerde toestellen, in gebruik zullen zijn. Dat is een stijging met 31% in vergelijking met 2016.

NEN lanceert standaardisatie- platform IoT

Het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN) heeft het Standaardisatieplatform IoT (internet of things) opgezet.

Introductie Microsoft Dynamics 365 tijdens Dynamics Experience 2016

Op 1 november vind de introductie plaats van Dynamics 365. Daarmee begint Microsoft een nieuwe tijdperk van zakelijke flexibiliteit. Het platform combineert het beste van de CRM- en ERP-oplossingen van Microsoft in een Cloud-service.