Experience
the joy of nieuws!

Al onze nieuwsberichten over bijvoorbeeld Dynamics 365, ontwikkeling in de markt, opdrachten en over onze evenementen overzichten op één pagina.

Blog: 6 voordelen van de cloud voor installatiebedrijven

Digitale technologie is steeds belangrijker voor bedrijven om klanten beter te bedienen. Daar is de installatiebranche geen uitzondering op. Dankzij digitale technologie en internet kunnen klanten ook steeds gemakkelijker de producten en serviceniveaus van installatiebedrijven vergelijken.

Microsoft haalt 20 miljard cloud omzet

Microsoft heeft recent zijn 20 miljard dollar cloud omzet doelstelling gehaald, die in 2015 door CEO Sataya Nadella was vastgesteld. De groei van Microsoft cloudomzet werd mede bepaald door  cloud versie van Office 365 en Azure cloud diensten.

Upgrade Microsoft hoofdkantoor op Schiphol

Het Microsoft kantoor, waar wij de meeste van onze Round Tables houden, wordt begin 2018 ingrijpend verbouwd. Microsoft gaat samen met Schiphol Real Estate, die eigenaar is van het gebouw, met nieuwe technologie een brug slaan tussen een intelligent kantoorgebouw en het omliggende gebied.

Digitale disruptie verandert de wereld

De wereld van technologie en de manier waarop technologie wordt ingezet verandert ingrijpend. Het risico van disruptie wordt steeds groter.

Europese “Tech-taks” voor bedrijven als Google, Facebook, Apple en Amazon

Frankrijk, Spanje, Duitsland en Italië hebben samen voorgesteld om een nieuwe belastingregeling te introduceren voor de grote tech reuzen zoals Google, Facebook, Apple en Amazon.

Microsoft voegt Artificial Intelligence (AI) toe aan Dynamics 365

Tijdens het ‘Ignite’-event in Orlando dat plaatsvind van 25 t/m 29 september 2017, heeft Microsoft bekend gemaakt Artificial Intelligence toe te voegen aan Dynamics 365.

BLOG: Klaar voor “Service as a Product”?

Traditioneel specialiseren organisaties zich in het leveren van producten, diensten of een combinatie ervan. Vanwege de veranderende eisen in de maatschappij, zijn organisatie en bedrijven gewend om niet meer traditioneel in deze splitsing te denken.

Microsoft duikt ook in de wereld van BlockChain

Microsoft heeft het Coco framework aangekondigd om de prestatie-, de vertrouwelijkheid en bestuurskarakteristieken van bedrijf Blockchain-netwerken te verbeteren.

Alexa meet Cortana, Cortana meet Alexa

De spraak assistenten van Microsoft en Amazon gaan samenwerken.  Het klinkt wellicht op het eerste gezicht een beetje raar maar het is binnenkort mogelijk om, bijvoorbeeld via slimme speakers, zowel Alexa (van Amazon) als Cortana (van Microsoft) aan te roepen.

Hallo Power BI en tot ziens Excel

Veel organisaties hebben reeds Power BI in huis maar maken nog veel gebruik van Excel voor de rapportages. Die Excels zijn er nu eenmaal en voor Power BI moeten we nog eens gaan zitten is vaak het antwoord.