Experiance
the joy of nieuws!

Al onze nieuwsberichten over bijvoorbeeld Dynamics 365, ontwikkeling in de markt, opdrachten en over onze evenementen overzichten op één pagina.

NEN lanceert standaardisatie- platform IoT

Het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN) heeft het Standaardisatieplatform IoT (internet of things) opgezet.

Fijne Feestdagen en een gezond 2017!

Directie en medewerkers wensen u fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en succesvol 2017!

Introductie Microsoft Dynamics 365 tijdens Dynamics Experience 2016

Op 1 november vind de introductie plaats van Dynamics 365. Daarmee begint Microsoft een nieuwe tijdperk van zakelijke flexibiliteit. Het platform combineert het beste van de CRM- en ERP-oplossingen van Microsoft in een Cloud-service.

Microsoft lanceert Dynamics 365 op 1 november

Dynamics 365 wordt volgende maand wereldwijd uitgerold, vanaf 1 november is het nieuwe Cloud platform beschikbaar. Recente heeft Microsoft in een blog alvast aangegeven dat het lagere prijzen gaat hanteren en dat het platform voorzien is van slimme functies.

Samenwerking Adobe en Microsoft in Azure Cloud

Adobe en Microsoft hebben een strategisch partnerschap aangekondigd, waarmee ze bedrijven helpen met hun digitale transformatie en het leveren van gepersonaliseerde ervaringen in elke fase van de klantrelatie. Bedrijven kunnen nu hun merk versterken door het gebruik van Microsoft Azure, Adobe Marketing Cloud en Microsoft Dynamics 365.

Sneak preview Microsoft Dynamics 365

Op 11 oktober om 20:30 geeft Microsoft een eerste demo van Microsoft Dynamics 365. U kunt daar online bij zijn en als één van de eerste de volgende generatie business applicaties werkend zien.

Pylades benoemd tot lid van de Microsoft Dynamics Inner Circle 2016

Tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference 2016 (WPC) in Toronto, Canada heeft Microsoft bekend gemaakt dat Pylades is benoemd tot lid van de Microsoft Dynamics Inner Circle 2016.

Dynamics 365 komt eraan!

Microsoft heeft Dynamics 365 aangekondigd. Deze nieuwe versie van Dynamics is een echte game-changer.

Balance kiest voor Microsoft Dynamics CRM, Assistance PSA en Textkernel

Balance heeft gekozen voor Microsoft Dynamics CRM en laat de implementatie uitvoeren door Microsoft Gold Partner Pylades.

NVTZ kiest voor Microsoft Dynamics CRM en Pylades

Na een zeer gedegen selectietraject heeft de Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn (NVTZ) gekozen voor Microsoft Dynamics CRM.