Experience
the joy of nieuws!

Al onze nieuwsberichten over bijvoorbeeld Dynamics 365, ontwikkeling in de markt, opdrachten en over onze evenementen overzichten op één pagina.

BLOG: Klaar voor “Service as a Product”?

Traditioneel specialiseren organisaties zich in het leveren van producten, diensten of een combinatie ervan. Vanwege de veranderende eisen in de maatschappij, zijn organisatie en bedrijven gewend om niet meer traditioneel in deze splitsing te denken.

Microsoft duikt ook in de wereld van BlockChain

Microsoft heeft het Coco framework aangekondigd om de prestatie-, de vertrouwelijkheid en bestuurskarakteristieken van bedrijf Blockchain-netwerken te verbeteren.

Alexa meet Cortana, Cortana meet Alexa

De spraak assistenten van Microsoft en Amazon gaan samenwerken.  Het klinkt wellicht op het eerste gezicht een beetje raar maar het is binnenkort mogelijk om, bijvoorbeeld via slimme speakers, zowel Alexa (van Amazon) als Cortana (van Microsoft) aan te roepen.

Hallo Power BI en tot ziens Excel

Veel organisaties hebben reeds Power BI in huis maar maken nog veel gebruik van Excel voor de rapportages. Die Excels zijn er nu eenmaal en voor Power BI moeten we nog eens gaan zitten is vaak het antwoord.

5 redenen waarom de toekomst van Microsoft er goed uitziet!

3 jaar gelden was het volstrekt onduidelijk hoe Microsoft zich zou ontwikkelen als bedrijf. Voor Microsoft was het nodig om zich zelf te herontdekken.

Microsoft gaat Salesforce voorbij op het gebied van CRM-systemen

10 jaar lang heeft Salesforce de leiding in de CRM software sector stevig in handen gehad. Daar is sinds kort verandering in gekomen. Microsoft, die pas veel later is ingestapt, heeft na een succesvolle inhaalslag deze positie overgenomen en domineert nu de customer relationship management markt. 

Microsoft Inner Circle 2017

Pylades is tijdens de jaarlijkse World Partner Conference Microsoft Inspire in Washington DC wederom benoemd tot lid van de Microsoft Dynamics Inner Circle.

Microsoft integreert LinkedIn-gegevens rechtstreeks in Dynamics 365

Microsoft heeft een aantal belangrijke integraties aangekondigd tussen LinkedIn, dat ze vorig jaar hebben gekocht voor meer dan 26 miljard dollar, en Microsoft Dynamics 365 (CRM en ERP).

Microsoft Leader in Gartners Magic Quadrant Customer Engagement met Dynamics 365 CRM

Microsoft Dynamics 365 CRM is door Gartner in mei 2017 wederom in het Leader kwadrant van Gartners Magic Quadrant voor Customer Engagement geplaatst. Naast Microsoft staan ook Oracle, Pegasystems, Salesforce & Zendesk in hetzelfde kwadrant.

Microsoft Dynamics 365 verrijkt met LinkedIn in de juli 2017 update

Op 3 mei vond het online evenement “Microsoft Business Forward” plaats. In een kleine 2 uur presenteerde onder andere Satya Nadella, CEO van Microsoft en verschillende productexperts over de ontwikkelingen cq. aanvullingen op Dynamics 365 met LinkedIn en HR functionaliteiten.