Experience
the joy of nieuws!

Al onze nieuwsberichten over bijvoorbeeld Dynamics 365, ontwikkeling in de markt, opdrachten en over onze evenementen overzichten op één pagina.

Pylades lanceert Toolbox AVG en GDPR voor verenigingen

Pylades, dé Microsoft Dynamics 365 specialist voor verenigingen, heeft een standaard Toolbox gelanceerd voor verenigingen die uw vereniging helpt om te kunnen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving in het kader van AVG en GDPR.

Blog: Digitale transformatie van de verkoop en verhuur van Bouwmachines

Onlangs heb ik gehoord dat het meest uitdagende deel van Digitale Transformatie de Transformatie is. Meestal bereiden we ons voor op de toekomst door gebruik te maken van de realiteit die we om ons heen zien. De toekomst kan er echter heel anders uitzien.

Blog: Internet of Things verbetert het serviceniveau van installatiebedrijven automatisch

Stel je voor, een CV of lift gaat kapot. Hoe zou het zijn als niet de klant, maar de installatie zélf aan zou geven als deze defect is? Of nog beter, wanneer deze dreigt kapot te gaan en onderhoud preventief gepleegd kan worden? Klanttevredenheid zal hierdoor toenemen, plannen gaat gemakkelijker en spoedklussen zullen een stuk minder vaak voorkomen. Installatiebedrijven kunnen nu al deze service bieden aan klanten, de technologie is namelijk al aanwezig.

Waar liggen de kansen voor ondernemers met de blockchain technologie?

Blockchain is de achterliggende technologie van onder meer de digitale valuta Bitcoin. Voor Bitcoins werkt blockchain als een decentrale administratie waar alle transacties die ooit met de munt zijn gedaan in staan. Fraude is vrijwel onmogelijk omdat aanpassingen in de blockchain door een groot deel van het bitcoin-netwerk moeten worden goedgekeurd.

Blog: Hoe installatiebedrijven klanten beter helpen tegen lagere kosten

De tijd van de Gouden Gids is al lang voorbij. Moderne klanten zijn zelfredzamer en vergelijken installatiebedrijven zelf online. Klanten willen sneller geholpen worden en op het moment dat het hun uitkomt of wanneer het urgent aan de orde is. Dit vereist een moderne bedrijfsvoering met digitale communicatiekanalen die de klant centraal stellen. Daar hebben zowel klanten als de installatiebedrijven zelf baat bij.

Blog: 6 voordelen van de cloud voor installatiebedrijven

Digitale technologie is steeds belangrijker voor bedrijven om klanten beter te bedienen. Daar is de installatiebranche geen uitzondering op. Dankzij digitale technologie en internet kunnen klanten ook steeds gemakkelijker de producten en serviceniveaus van installatiebedrijven vergelijken.

Microsoft haalt 20 miljard cloud omzet

Microsoft heeft recent zijn 20 miljard dollar cloud omzet doelstelling gehaald, die in 2015 door CEO Sataya Nadella was vastgesteld. De groei van Microsoft cloudomzet werd mede bepaald door  cloud versie van Office 365 en Azure cloud diensten.

Upgrade Microsoft hoofdkantoor op Schiphol

Het Microsoft kantoor, waar wij de meeste van onze Round Tables houden, wordt begin 2018 ingrijpend verbouwd. Microsoft gaat samen met Schiphol Real Estate, die eigenaar is van het gebouw, met nieuwe technologie een brug slaan tussen een intelligent kantoorgebouw en het omliggende gebied.

Digitale disruptie verandert de wereld

De wereld van technologie en de manier waarop technologie wordt ingezet verandert ingrijpend. Het risico van disruptie wordt steeds groter.

Europese “Tech-taks” voor bedrijven als Google, Facebook, Apple en Amazon

Frankrijk, Spanje, Duitsland en Italië hebben samen voorgesteld om een nieuwe belastingregeling te introduceren voor de grote tech reuzen zoals Google, Facebook, Apple en Amazon.