Experience
the joy of nieuws!

Al onze nieuwsberichten over bijvoorbeeld Dynamics 365, ontwikkeling in de markt, opdrachten en over onze evenementen overzichten op één pagina.

Microsoft Inner Circle 2017

Pylades is tijdens de jaarlijkse World Partner Conference Microsoft Inspire in Washington DC wederom benoemd tot lid van de Microsoft Dynamics Inner Circle.

Microsoft integreert LinkedIn-gegevens rechtstreeks in Dynamics 365

Microsoft heeft een aantal belangrijke integraties aangekondigd tussen LinkedIn, dat ze vorig jaar hebben gekocht voor meer dan 26 miljard dollar, en Microsoft Dynamics 365 (CRM en ERP).

Microsoft Leader in Gartners Magic Quadrant Customer Engagement met Dynamics 365 CRM

Microsoft Dynamics 365 CRM is door Gartner in mei 2017 wederom in het Leader kwadrant van Gartners Magic Quadrant voor Customer Engagement geplaatst. Naast Microsoft staan ook Oracle, Pegasystems, Salesforce & Zendesk in hetzelfde kwadrant.

Microsoft Dynamics 365 verrijkt met LinkedIn in de juli 2017 update

Op 3 mei vond het online evenement “Microsoft Business Forward” plaats. In een kleine 2 uur presenteerde onder andere Satya Nadella, CEO van Microsoft en verschillende productexperts over de ontwikkelingen cq. aanvullingen op Dynamics 365 met LinkedIn en HR functionaliteiten.

BLOG: Onder de indruk van de mogelijkheden binnen Dynamics

Met een diploma Chemisch Analist op zak, was er weinig werk in die richting te vinden toen Henk de arbeidsmarkt op ging. Henk besloot bij één van de grootste fietsenretailer van Nederland aan het werk te gaan als verkoopmedewerker. Hij had één doel: Henk zou een functie op de ICT afdeling bemachtigen.

Persbericht: Lancering Vertical Suite Verenigingen: Community- én CRM software voor ledenorganisaties

PYLADES lanceert nieuwe versie Vertical Suite Verenigingen: Community- én CRM software voor ledenorganisaties. Standaard Community- én CRM oplossing op basis van Microsoft Dynamics 365 voor optimale dienstverlening, ledenbehoud en ledengroei.

Opinie: Sector importeurs, distributeurs en verhuurders van kapitaalgoederen (IDMS) in de lift

De markt voor nieuwe machines wilde de afgelopen jaren maar niet aantrekken. We zagen deze trend ook in de tweedehands markt. Overtollige machines hebben hun weg naar het buitenland moeizaam kunnen vinden. De verwachting in 2014 was dat de markt vanaf 2016 zou gaan aantrekken en dat lijkt langzaam aan ook die kant op te gaan.

Microsoft breekt door in het Gartner Magic Quadrant voor Business Intelligence en Analytics Platforms 2017

Microsoft is voor het tweede jaar op rij als beste gepositioneerd in het Magic Quadrant voor Business Intelligence en Analytics Platforms in 2017. Daarnaast is het de 10e keer dat Microsoft gepositioneerd is in het kwadrant “Leaders”.

Why Salesforce is the new BlackBerry

Remember Blackberry? It was the gold standard of mobile business communication when it launched in 1999, and no one had a functional alternative. That was until Apple launched the iPhone in 2007 and rendered BlackBerry obsolete.

Internet of things blijft groeien, maar vooral dankzij consument

Dit jaar zullen zo’n 8,4 miljard verbonden toestellen het licht zien: een derde meer dan in 2016 het geval was, meldt Gartner. Zo belooft het internet of things steeds verder uit te deinen, hoewel de grootste rol is weggelegd voor consumentenapparaten.