Experience
the joy of
Dynamics 365!

Dynamics 365 een mega stap
vooruit in Cloud 

Microsoft update zijn
Dynamics
business softwarelijn

Microsoft Dynamics 365; een echte ‘game changer’

Dynamics 365 is Microsoft’s end-to-end bedrijfsapplicatie 100% in de cloud. Het maakt het voor bedrijven mogelijk om alleen te starten met de bedrijfsapplicatie(Apps) die daadwerkelijk nodig zijn. Dit betekent dat, afhankelijk van een rol van een medewerker binnen de organisatie, klein kan worden begonnen en indien nodig zeer snel kan worden opgeschaald in zowel gebruikers alsook in functionaliteit. Er wordt alleen betaald voor wat echt nodig is!

Overzicht Dynamics 365 end to end business applicaties in de Cloud

De verregaande integratie van Dynamics 365 en Office 365 zorgt ervoor dat de gestructureerde werkstromen van bedrijfsapplicaties en processen die verbonden zijn met de ongestructureerde informatiestromen afkomstig uit bijvoorbeeld Microsoft Office 365 elkaar versterken. Microsoft Dynamics 365 is het enige platform voor bedrijfsapplicaties dat ook big data, Business Intelligence en het Internet of Things (IoT) standaard integreert. De applicatie’s binnen het Dynamics 365 platform richten zich op de volgende gebieden:

Dynamics 365 is een compleet platform voor Customer Engagement, Enterprise Resource Planning en MKB Business Solutions. Het brengt het beste van Microsoft op het gebied van ERP en CRM samen in één Cloudservice met speciaal daarvoor gerealiseerde essentiële business processes zoals Finance, Sales, Customer Service, Field Service, Project Service Automation, enz. Dynamics 365 biedt klanten een moderne en “bekende” omgeving met ingebouwde inzichten, intelligentie en workflow. Met het common data model wordt consistentie, interoperabiliteit en uitbreidbaarheid naar apps en andere applicaties geboden.

Blog: “Versnel je digitale transformatie met Dynamics 365”

Blog: “5 belangrijke succesfactoren voor digitale transformatie” 

Ebook: “Waarom moet digitale transformatie een prioriteit worden?” 

Ebook: “Jouw roadmap naar een digital first-bedrijf” 

Video: “Wat is het meestgebruikte gegevensmodel voor Microsoft Dynamics 365?” 

Microsoft Dynamics 365 brengt het beste van ERP en CRM samen. Wij helpen u de onderdelen binnen uw bedrijf op elkaar af te stemmen en te beheren. U krijgt het inzicht dat nodig is om tijdig de juiste beslissingen te nemen, kosten te besparen en efficiënter te werken.

Anton Schutte, Pre-Sales Consultant bij Pylades
a.schutte@pylades.com+31 (0)294 490055