Experience
the joy of Operations!

Dynamics 365 ERP Operations

Microsoft Dynamics 365 ERP Operations -software (Enterprise Resource Planning) geeft uw mensen de hulpmiddelen die nodig zijn om alle afdelingen binnen uw bedrijf op elkaar af te stemmen en te beheren. Microsoft Dynamics 365 gaat verder dan traditionele ERP-systemen door ondersteuning te bieden van financieel tot toeleveringsbeheer en van productie tot bedrijfsactiviteiten. Het geeft u de inzichten die u nodig heeft om slimme beslissingen te nemen. Dynamics 365 – ERP Operations is een toepassing die uw financiën, verkoop en bedrijfsactiviteiten combineren met de vertrouwde apps van Office.

U heeft met Dynmaics 365 ERP Operations de beschikking over een volwassen zakelijke oplossing van Microsoft, die u de vrijheid geeft om overal, op elk moment en op al uw apparaten te werken. Ongeacht hoe u toegang heeft tot uw systemen of gebruik maakt de informatie, u ontvangt overal dezelfde ervaring. De hoge beveiliging op bedrijfsniveau beschermt uw bedrijf en klanten.

Microsoft Dynamics ERP is ontworpen om u snel aan de slag te laten gaan en met uw bedrijf te groeien. U kunt dus beginnen met wat u nu nodig hebt en dit gemakkelijk aanpassen wanneer uw behoeften veranderen.

Downloads

Ebook: “Jouw beknopte handleiding voor Dynamics 365 for Operations” 

Ebook: “Opkomende trends die productie zullen veranderen” 

Ebook: “Een andere kijk op productiviteit met Dynamics 365” 

Blog: “Versnel je digitale transformatie met Dynamics 365”

Blog: “5 belangrijke succesfactoren voor digitale transformatie” 

Ebook: “Waarom moet digitale transformatie een prioriteit worden?” 

Ebook: “Jouw roadmap naar een digital first-bedrijf” 

Video: “Wat is het meestgebruikte gegevensmodel voor Microsoft Dynamics 365?” 

Microsoft Dynamics 365 berengt het beste van Dynamics AX en Dynamics CRM samen. helpen wij u de onderdelen binnen uw bedrijf op elkaar af te stemmen te beheren. U krijgt het inzicht dat nodig is om tijdig de juiste beslissingen te nemen, kosten te besparen en efficiënter te werken.

Anton Schutte, Pre-Sales Consultant bij Pylades
a.schutte@pylades.com+31 (0)294 490055