Experience
the joy of Power BI!

Business Intelligence

Met Microsoft Power BI ( Business Intelligence ) krijgt u inzicht in de performance van uw organisatie. Daarmee heeft u de sleutel tot het succes in handen. U verzamelt en combineert actuele data uit meerdere systemen en voert snel en eenvoudig analyses uit. Alle benodigde informatie krijgt u real time op uw zelfontworpen interactieve dashboard en kunt u indien noodzakelijk direct reageren en bijsturen. Hiermee bent u instaat om kosten te besparen, efficiënter te werken, eventuele problemen snel te lokaliseren en neemt u per saldo snel een voorsprong op uw concurrent.

Vanuit uw dashboard kunt u tevens rapporten maken. Op uw dashboard en in uw rapporten kunt u filters activeren om zo exact dat te analyseren wat nodig en relevant is.

“PowerBI is een echte eindgebruikers BI tool. Eenvoudige maar ook geavanceerde analytische rapportages kunnen door gebruikers zelf worden gemaakt en gedeeld” Hierdoor krijgt de business veel sneller inzicht in de data die zij nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen”

Sybren Mooij, Pre-Sales consultant bij Pylades
s.mooij@pylades.com+31 (0)294490055