Dien uw Support aanvraag hier in

Om u snel te kunnen helpen is het essentieel om over zoveel mogelijk informatie over uw storing te beschikken. Graag ontvangen wij van u een zo uitgebreid mogelijke beschrijving inclusief screenshots van foutmeldingen, scherm en print lay-outs, enz. Indien geen SLA of helpdeskovereenkomst is afgesloten, worden de werkzaamheden tegen het geldende tarief berekend. Gebruik onderstaand formulier om een nieuwe service call aan te maken:
  • Geef aan in welke applicatie u het probleem ervaart.
  • Geef aan in welke module u het probleem ervaart.
  • Geef aan in welk menu u het probleem ervaart.
  • Geef een zo uitgebreid mogelijke beschrijving.
  • Voeg eventueel een bestand met schermafdrukken toe aan het formulier.