Nieuws

AOb naar de cloud!

Per december 2019 is de Dynamics 365 for Customer Engagement (CRM) omgeving van de Algemene Onderwijsbond (AOb) naar de cloud gemigreerd. Naast de migratie naar de cloud is er een nieuw portaal gerealiseerd.

Transitie naar de cloud? 4 lessen die u kunt leren van de Formule 1

Het runnen van een organisatie lijkt opvallend veel op de koningsklasse van de autosport. Ook u bent verwikkeld in een constante concurrentiestrijd waarin de kleinste details het verschil maken en technologie de doorslaggevende factor is. Waarschijnlijk dé reden dat uw organisatie transformeert naar werken via de cloud. Maar hoe pakt u dit slim aan? Ontdek de vier lessen die we hierbij kunnen trekken uit de Formule 1.

Waterland investeert in Ad Ultima Group en Pylades

Waterland investeert in Ad Ultima Group en Pylades en creëert hiermee een sterke Europese business softwarepartner met diepgaande marktkennis en focus op Microsoft Dynamics en PTC.
De internationale investeringsmaatschappij Waterland brengt Ad Ultima Group en Pylades samen, en neemt een meerderheidsparticipatie in de gecombineerde groep

Microsoft beoordeeld als meest duurzame bedrijf door inzet Artificial Intelligence

Recent verkozen als het meest duurzame bedrijf door de non-profit Just Capital, ontwikkelt Microsoft innovatieve manieren om klimaatverandering te bestrijden. Artificial Intelligence en de Azure cloud speelt hierbij een grote rol.

Digitale transformatie is meer dan alleen maar toepassen van technologie!

CEO's en experts in vele branches zien allemaal de positieve impact van digitale technologie op hun bedrijf, industrie en klanten. Echter gaat het niet om het toepassen van technologie op uw bedrijf. Het gaat over het creëren van nieuwe bedrijfsstrategieën en -modellen, terwijl deze op de ruggengraat van technologie vertrouwen.

Licentiekosten besparen met Dynamics 365?

In deze blog leggen wij u uit hoe het licentiemodel van Microsoft Dynamics 365 werkt én hoe u kunt besparen op de licentiekosten.

The Road Ahead: een terugblik op een inspirerende en avontuurlijke dag

26 juni vond op locatie bij SMT in Emmeloord het evenement ‘The Road Ahead’ plaats. Wij kijken terug op een geslaagd evenement boordevol informatie en avontuur!

Terugkijken: 365 Webinar Series Customer Service

16 mei 2019 vond ons webinar 365 Webinar Series: Customer Service plaats. Heeft u deze webinar niet bij kunnen wonen maar wilt u deze graag terugkijken? Bezoek deze pagina voor meer informatie.

AutoBinck selecteert Microsoft Dynamics 365 met Pylades als implementatiepartner

AutoBinck, één van de belangrijkste spelers in de Europese mobiliteitsmarkt heeft gekozen voor Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations, aangevuld met functionaliteit van Annata en implementatie door Pylades.

Dynamics 365 Field Service voor uw serviceorganisatie

Wist u dat Field Service functionaliteit nu is ingebouwd in Microsoft Dynamics 365? Bekijk de onderstaande video en ontdek de mogelijkheden voor uw service-organisatie.