Ontdek de kracht van PowerApps: reserveren van werkplekken

De huidige tijden vragen om creatieve en snelle oplossingen. Voorzichtig begint uw personeel weer terug te keren naar kantoor. Hier heeft u de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen om een veilige werkomgeving voor uw personeel te creëren. Echter, door deze maatregelen is de capaciteit aan werkplekken mogelijk afgenomen. Hoe leidt u dit in goede banen?

Het moment om de leden van de toekomst aan uw vereniging te binden, is nu!

De maatschappij verandert, de wensen en behoeften van leden veranderen mee. Heeft uw vereniging al nagedacht over het aanpassen van bepaalde beleidsvoeringen om zo effectief in te spelen op deze veranderingen? Nu, meer dan ooit tevoren, is het van belang om te anticiperen op de snel veranderende tijd waar we ons in bevinden en extra waarde toe te voegen.

Het nieuwe normaal voor verenigingen start met een solide basis

De wereldwijde uitbraak van COVID-19 heeft een ongekende impact. Door de beperkingen om verspreiding te voorkomen worden organisaties uitgedaagd om hun processen anders in te richten en meer gebruik te maken van online alternatieven. Zo ook voor verenigingen. Het in contact blijven met de achterban, organiseren van ALV’s en samenwerken binnen gremia vraagt om nieuwe oplossingen.

Welke ERP-systemen zijn het populairst bij hun gebruikers in 2020?

84% van de Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations-gebruikers zal hun ERP-systeem het meest aanbevelen aan branchecollega's die ERP-oplossingen evalueren.

Verplaats uw ALV naar de cloud met Microsoft Teams en Dynamics 365

De Eerste Kamer heeft goedkeuring gegeven voor de spoedwet om een ALV digitaal te laten plaatsvinden. Is er binnen uw vereniging behoefte om dit technisch te realiseren? De combinatie Microsoft Teams met Microsoft Dynamics leent zich hier uitstekend voor!

Verplaats uw salesproces in 4 dagen naar de cloud

Door uw salesproces te verplaatsen naar de cloud, zorgt u voor continuïteit en meer samenwerkingsmogelijkheden. Zowel intern als extern. Wij kunnen deze omgeving snel, op afstand en tegen een scherpe prijs voor u inrichten. In vier dagen zorgen wij voor een basis waarmee u kunt starten met Dynamics 365.

Microsoft Teams 6 maanden gratis: meer info rond de populaire actie

Met de uitbraak van het Coronavirus kiezen veel bedrijven ervoor om hun medewerkers waar mogelijk van thuis uit te laten werken. Om de samenwerking en productiviteit op hetzelfde niveau te houden, biedt Microsoft 6 maanden gratis Microsoft Teams aan. Dit is een applicatie die het mogelijk maakt om virtuele vergaderingen en gesprekken te houden.

Groep rond Pylades en Ad Ultima versterkt zich met Microsoft Dynamics 365 expert Cayentis

In lijn met de afgelopen zomer ingezette 'buy-and-build' strategie, verstevigt nu ook Cayentis het Nederlandse Microsoft Dynamics 365 front van de gecombineerde groep.

5 voordelen van Connected Field Service

De Connected Field Service oplossing binnen Microsoft Dynamics 365 biedt vele voordelen, zowel voor u, uw medewerkers als uw klant. Wij lichten in dit artikel 5 voordelen uit.

Microsoft introduceert Project Operations

Microsoft zal binnenkort de nieuwe totaaloplossing introduceren voor bedrijven die project-gebaseerd werken. Lees in dit artikel meer over een aantal nieuwe functionaliteiten.