Nieuws

Welke ERP-systemen zijn het populairst bij hun gebruikers in 2020?

84% van de Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations-gebruikers zal hun ERP-systeem het meest aanbevelen aan branchecollega's die ERP-oplossingen evalueren.

Verplaats uw ALV naar de cloud met Microsoft Teams en Dynamics 365

De Eerste Kamer heeft goedkeuring gegeven voor de spoedwet om een ALV digitaal te laten plaatsvinden. Is er binnen uw vereniging behoefte om dit technisch te realiseren? De combinatie Microsoft Teams met Microsoft Dynamics leent zich hier uitstekend voor!

Verplaats uw salesproces in 4 dagen naar de cloud

Door uw salesproces te verplaatsen naar de cloud, zorgt u voor continuïteit en meer samenwerkingsmogelijkheden. Zowel intern als extern. Wij kunnen deze omgeving snel, op afstand en tegen een scherpe prijs voor u inrichten. In vier dagen zorgen wij voor een basis waarmee u kunt starten met Dynamics 365.

Microsoft Teams 6 maanden gratis: meer info rond de populaire actie

Met de uitbraak van het Coronavirus kiezen veel bedrijven ervoor om hun medewerkers waar mogelijk van thuis uit te laten werken. Om de samenwerking en productiviteit op hetzelfde niveau te houden, biedt Microsoft 6 maanden gratis Microsoft Teams aan. Dit is een applicatie die het mogelijk maakt om virtuele vergaderingen en gesprekken te houden.

Groep rond Pylades en Ad Ultima versterkt zich met Microsoft Dynamics 365 expert Cayentis

In lijn met de afgelopen zomer ingezette 'buy-and-build' strategie, verstevigt nu ook Cayentis het Nederlandse Microsoft Dynamics 365 front van de gecombineerde groep.

5 voordelen van Connected Field Service

De Connected Field Service oplossing binnen Microsoft Dynamics 365 biedt vele voordelen, zowel voor u, uw medewerkers als uw klant. Wij lichten in dit artikel 5 voordelen uit.

Microsoft introduceert Project Operations

Microsoft zal binnenkort de nieuwe totaaloplossing introduceren voor bedrijven die project-gebaseerd werken. Lees in dit artikel meer over een aantal nieuwe functionaliteiten.

AOb naar de cloud!

Per december 2019 is de Dynamics 365 for Customer Engagement (CRM) omgeving van de Algemene Onderwijsbond (AOb) naar de cloud gemigreerd. Naast de migratie naar de cloud is er een nieuw portaal gerealiseerd.

Transitie naar de cloud? 4 lessen die u kunt leren van de Formule 1

Het runnen van een organisatie lijkt opvallend veel op de koningsklasse van de autosport. Ook u bent verwikkeld in een constante concurrentiestrijd waarin de kleinste details het verschil maken en technologie de doorslaggevende factor is. Waarschijnlijk dé reden dat uw organisatie transformeert naar werken via de cloud. Maar hoe pakt u dit slim aan? Ontdek de vier lessen die we hierbij kunnen trekken uit de Formule 1.

Waterland investeert in Ad Ultima Group en Pylades

Waterland investeert in Ad Ultima Group en Pylades en creëert hiermee een sterke Europese business softwarepartner met diepgaande marktkennis en focus op Microsoft Dynamics en PTC.
De internationale investeringsmaatschappij Waterland brengt Ad Ultima Group en Pylades samen, en neemt een meerderheidsparticipatie in de gecombineerde groep