Hillstar bundelt krachten met 9altitudes

9altitudes blijft zijn voetafdruk in Nederland vergroten. Meer in het bijzonder in het kader van Business Intelligence oplossingen. Met de overname van Hillstar Business Intelligence bundelt 9altitudes haar krachten en voegt waardevolle expertise toe om een echte end-to-end oplossing te bieden aan haar klanten.

9altitudes groeit door met Econocap

9altitudes versterkt zijn PTC-positie met een nieuwe overname in Denemarken. Econocap Denmark treedt toe tot de 9altitudes groep. Samen met Optimate en Bredana Solutions - twee andere leden in Denemarken - worden zij het kloppende hart van 9altitudes in Denemarken. 9altitudes Denemarken levert digitale projecten in ERP, CRM, PLM, IOT, BI, DMS en CAD.

Dynamics 365 Releasewave 2 van 2021: nieuwe functies en verbeteringen

Microsoft heeft Releasewave 2 voor 2021 voor Microsoft Dynamics 365 en Microsoft Power Platform gepubliceerd. Het is een compilatie van nieuwe mogelijkheden die gepland staan ​​voor release tussen oktober 2021 en maart 2022. Deze releasewave biedt honderden nieuwe functies en verbeteringen.

Winnaar prestigieuze Inner Circle award

9altitudes heeft de prestigieuze Microsoft Business Applications 2021/2022 Inner Circle award gewonnen. Lidmaatschap van deze elitegroep is gebaseerd op verkoopprestaties die 9altitudes in het hoogste echelon van het wereldwijde partnernetwerk van Microsofts Business Applications plaatsen.

Add-IT toegevoegd aan 9altitudes

9altitudes versterkt haar positie in Nederland en voegt Add-IT Infosystems toe aan de groep. Pylades, Cayentis én nu ook Add-IT vormen het kloppend hart van 9altitudes in Nederland.

Add-IT, bestaande uit de business units Software Solutions en ICT Solutions, is met beide units gefocust op ERP-projecten, zowel met betrekking tot de implementatie van business software gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, als ook met betrekking tot (productie)automatisering.

9altitudes blijft groeien in Denemarken met Bredana Solutions

9altitudes versterkt haar positie in Denemarken en voegt Bredana Solutions toe aan de groep. Optimate en nu Bredana Solutions vormen het kloppende hart van 9altitudes in Denemarken.

Pylades celebrates 35 years of expertise!

Wij bestaan dit jaar 35 jaar! Opgericht in 1986, oorspronkelijk als een bedrijf in de softwareontwikkeling van ERP-oplossingen op het IBM AS400 platform. Sinds 1995 leveren en implementeren wij standaard software oplossingen. Al vele jaren lang mogen we ons Microsoft Gold Partner noemen waarbij we inmiddels op Europees niveau strategisch partner zijn voor het Microsoft Dynamics 365 platform.

Dynamics 365 Releasewave 1 van 2021: nieuwe functies en verbeteringen

Microsoft heeft Releasewave 1 voor 2021 voor Microsoft Dynamics 365 en Microsoft Power Platform gepubliceerd. Het is een compilatie van nieuwe mogelijkheden die gepland staan ​​voor release tussen april 2021 en september 2021. Deze eerste releasewave van het jaar biedt honderden nieuwe functies en verbeteringen. Hiermee laat Microsoft zien dat ze blijft investeren om digitale transformatie voor klanten en partners mogelijk te maken.

Maak kennis met 9altitudes

De samenwerking tussen de Nederlandse IT consultancy bedrijven Pylades en Cayentis en het Belgische Ad Ultima Group, bereikt vandaag een nieuwe hoogte. Zelfs in deze tijd van corona en lockdowns groeit en evolueert de groep. In het kort: Pylades wordt 9altitudes.

CB kiest voor Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations in de cloud met Pylades

Na een selectietraject voor zowel het platform als de implementatiepartner is Pylades verkozen tot partner en het Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations platform als IT oplossing voor CB.