Round Table Handel & Logistiek (Dynamics Operations en Sana Commerce)

Naar overzicht 16 februari 2017

Donderdagmiddag 16 februari 2017 van 12:00 uur tot 16:30 uur organiseren wij in samenwerking met Microsoft Nederland, Sana Commerce en Supply Chain Expert Edward Heijnen, exclusief voor handel & logistieke organisaties de round table:

“Dynamics 365 uw gereedschap voor de Digitale transformatie”

Eén platform voor ERP | CRM | Office & E-Commerce voor handel & logistieke organisaties

Edward Heijnen, Supply Chain Expert

Om structurele verbeteringen in de supply chain of in de logistiek te benoemen en door te voeren gaat het vooral om (interne) samenwerking, lange termijn denken en niet onbelangrijk jezelf snel terugverdienen, in de praktijk want alleen aan theorie heb je niets. Edward Heijnen is in de jaren negentig zijn loopbaan ‘met de poten in de klei’ begonnen en heeft daarmee zelf ervaren hoe fysiek, zwaar werk kan zijn en hoe eenvoudige processen toch verkeerd kunnen lopen. Inmiddels heeft hij ruim 20 jaar ervaring op het gebied van supply chain management.

Hierbij kun je denken aan systeemimplementaties (ERP, WMS, TMS, EDI, etc.), het aansturen van (internationale) project teams, het succesvol implementeren van supply chain management, het doorvoeren van procesverbeteringen, het sturen/managen en coachen van medewerker, et cetera. Als integraal onderdeel van de Round Table gaat hij in op wat je doet als organisatie om de bedrijfsvoering op basis van de juiste procesondersteuning en inrichting rendabel te maken. Daarbij zal de relatie worden gelegd tussen trends & ontwikkelingen en hoe bedrijven hier mee om kunnen gaan.

Digitale transformatie

Onder de noemer ‘reinventing business processes’ integreert Microsoft twee gescheiden werelden in één Cloud platform. Dynamics CRM traditioneel primair sales georiënteerd focust op klantgerichte processen, Dynamics ERP richt zich op het beheer van alle intern gerichte processen, zoals financiële en logistieke stromen en HR. Dynamics 365  is het platform, waar Dynamics CRM, Dynamics ERP en Office 365 samenkomen.

Het unieke Microsoft platform integreert en combineert uiteenlopende oplossingen in één cloud gebaseerd platform. Het ‘One Microsoft’ van Satya Nadella’s (CEO Microsoft) krijgt hiermee vorm. Een volledig 360 graden-klantbeeld komt nu daadwerkelijk in zicht en zal de dienstverlening aan uw klanten ten goede komen.

Het succes vergroten met E-Commerce

De zaken gaan goed…maar het kan beter! Sana helpt bedrijven over de hele wereld hun volledige potentieel te benutten. Hoe? Door u een krachtige, toekomstbestendige en gebruiksvriendelijke B2B, B2C, B2X webshop en sales portal te bieden die 100% geïntegreerd is met Microsoft Dynamics. Tijdens onze Round Table worden door de experts van Sana Commerce de trends en mogelijkheden van e-commerce uitgelicht en krijgt u antwoorden op uw vragen. Haal het maximale uit uw investering in Dynamics 365 of AX en creëer een webshop die volledig gebruik maakt van de kracht van uw ERP.

Doelgroep

Deze sessie richt zich op C-level management, logistiek managers, financieel managers en ICT management. Daarnaast is deze lancering ook zeer interessant voor managers die werkzaam zijn in de marketing, sales en klantenservice. Het doel van de sessie is om u te inspireren, ideeën op te doen en meer inzicht te geven in de mogelijkheden om met Microsoft Dynamics 365 en Sana Commerce uw organisatie beter te ondersteunen en te laten groeien. Als onderdeel van het programma wordt een live demonstratie gegeven.

Programma

Het programma op donderdagmiddag 16 februari 2017 ziet er als volgt uit:
12.00 – 12.45 Ontvangst met lunch
12.45 – 13.00  Opening – Pylades
13:00 – 13:40 Maak je organisatie rendabeler door de juiste proces optimalisatie, Edward Heinen, Supply Chain Insights
13.40 – 14.00 Dynamics 365 – visie & strategie – Microsoft
14.00 – 14.30 Dynamics 365 – de transitie van suspect naar klant – Pylades
14.30 – 14.45 Pauze
14.45 – 15.30 Het succes vergroten met E-Commerce – Sana Commerce
15.30 – 16.15 Van opdracht en levering naar factuur in Dynamics 365 – Pylades
16.15 – 16.30 Q&A
16.30 – 17.00 Netwerkborrel

Pylades is de Microsoft level 1 implementatiepartner voor de implementatie, optimalisatie, recovery en beheer van Dynamics 365. Pylades is Microsoft Gold certified en onderdeel van de prestigieuze Innercircle waar de 1% meest waarde toevoegende Microsoft partners wereldwijd zitting in hebben.

Inschrijven