Implementatie

Succesvol implementeren

Voor het succesvol implementeren hebben wij de beschikking over de Pylades FastTrack en de Pylades4Sure-Agile voor een succesvolle implementatie van uw CRM of ERP systeem. Afhankelijk van uw situatie kiezen wij samen met u de methodiek die het beste bij u past.

Pylades FastTrack Implementatiemethodiek

FastTrack is een unieke Implementatiemethodiek die is ontwikkeld vanuit best practices en die succesvol wordt toegepast bij Dynamics CRM implementaties. FastTrack is een zeer resultaat gerichte methode die zich kenmerkt door maximale betrokkenheid van de key-users en een focus heeft op het inrichten van de core processen van de klant. De implementatie methodiek is ontwikkeld om in een zeer korte doorlooptijd tot een gedegen functionele inrichting en ingebruikname van het Dynamics CRM systeem te komen. Pylades heeft deze unieke implementatie methodiek reeds vele malen succesvol bij grote en kleinere organisaties mogen uitvoeren.

Pylades4Sure-Agile Implementatiemethodiek

Pylades4Sure is een implementatiemethodiek die gebaseerd is op de SureStep implementatiemethodiek van Microsoft met daarbij relevante toevoegingen voor specifieke branches. Pylades4Sure pakt de implementatie van het Microsoft platform of onderdelen daarvan gestructureerd op. De methodiek is succesvol doordat vooraf duidelijke deliverables per implementatiefase worden benoemd. Hierdoor worden relevante zaken niet uit het oog worden verloren. Pylades4Sure kan ingezet worden voor implementatie van Dynamics AX, Dynamics CRM en SharePoint.

Voor het succesvol implementeren van uw Microsoft Dynamics 365 omgeving hebben wij de beschikking over de Pylades FastTrack en de Pylades4Sure-Agile methodiek. Ik adviseer u graag wat de beste methode is in uw situatie.

Richard Jansen, Project Management