Experience
the joy of recovery!

Project Recovery bij vastgelopen implementatieprojecten. Krijg weer controle over uw project

Pylades Project Recovery helpt u bij het terugkrijgen van controle op uw eigen Dynamics 365 (AX of CRM) project of een Dynamics project dat wordt uitgevoerd door een externe implementatieorganisatie. Ervaring leert dat vaak te laat (h)erkend wordt, dat het niet goed gaat met een project en dat het ook te laat bespreekbaar wordt gemaakt. De redenen dat het mis gaat zijn divers en vaak niet eenduidig. Wij helpen u de pijnpunten te ontdekken en met een pragmatische aanpak uw project succesvol af te ronden

Advies en mediation

Zonder een strikt en gedegen projectplan en ondersteuning door gecertificeerde professionals, komt het met enige regelmaat voor dat projecten uitlopen, budgetten overschreden worden en dat afgesproken resultaten niet gerealiseerd worden. Regelmatig wordt Pylades gevraagd, als kennisadviseur, te bemiddelen indien het Dynamics AX of Dynamics CRM project dreigt te falen. Soms om de relatie met de huidige implementatiepartner door mediation weer op de rit te krijgen, soms door als projectmanager te assisteren of door het hele project over te nemen. Door onze zeer uitgebreide ervaring in het succesvol implementeren van Microsoft Dynamics producten zijn wij daarvoor de aangewezen persoon.

Er kan natuurlijk altijd wat mis gaan bij uw project. Wij helpen u bij het terugkrijgen van controle op uw Dynamics AX of Dynamics CRM project. Ook kunt u bij ons terecht voor Dynamics project dat een collega van ons uitvoert.

Richard Jansen, Managing Partner bij Pylades
r.jansen@pylades.com+31 (0)6 57930575