Dynamics 365 opleidingen

Wij weten uit onze ruime ervaring dat de juiste opleiding essentieel is voor het slagen van een succesvolle en efficiënte implementatie. Pylades verzorgt daarom diverse relevante Dynamics 365 opleidingen gerelateerd aan Dynamics 365 (CRM en ERP). Pylades kan vrijwel elke denkbare Dynamics 365 opleiding aanbieden.

In een Microsoft Dynamics 365 training bij Pylades leert u werken met Microsofts professionele software op het gebied van relatiebeheer/relatiemanagement, sales management, marketing automation, service management en service scheduling. Wij bieden opleidingen aan voor:

De opleidingen bestaan uit volgende categorieën:

Pylades verzorgt de opleidingen zowel klassikaal, individueel als hands-on. Wij hebben de beschikking over uitstekend ingerichte trainingsruimten op ons kantoor in Weesp. De opleidingen kunnen uiteraard ook on-site worden verzorgd.

Implementeren is meer dan een omgeving parametriseren. Binnen onze implementaties zorgen wij ook dat de gebruikers goed worden opgeleid en dat het maximale uit de investering wordt gehaald.

Richard Jansen, Managing Partner