Experience the joy of
Professional Services!

Vertical Suite Zakelijke Dienstverleners

Bij veel zakelijke dienstverleners staat de digitale transformatie op de strategische agenda. Pylades is Microsoft Partner en wij ondersteunen, zakelijke dienstverleners bij de digitale transformatie met het Microsoft-platform en onze eigen oplossingen. Dit doen we onder andere door Microsoft Dynamics 365 (CRM en ERP) oplossingen te implementeren.

Dankzij digitale transformatie is het mogelijk om betere relaties te onderhouden met klanten en opdrachtgevers, medewerkers productiever te laten werken, interne processen te verbeteren en de dienstverlening te innoveren.

Customer Engagement

Voor zakelijke dienstverleners is klantenbinding en relatiemanagement belangrijk om klanten een optimale ervaring te geven. Met Customer Engagement bent u in staat een lange relatie op te bouwen die gebaseerd is op kennis en vertrouwen.

Productiviteit verhogen

Samenwerken en het verbeteren van processen zorgen voor een hogere productiviteit en voor betere resultaten. Onze oplossingen bieden ondersteuning voor projectmatig werken, planning, uren-administratie, financiële- en ledenadministratie

Innoveren

Dankzij het innovatieve en flexibele Cloud-platform van Microsoft is het voor zakelijke dienstverleners simpel om nieuwe verdienmodellen te introduceren. Daarnaast kan u via het Microsoft-platform op een moderne en innovatieve manier samenwerken met collegae, klanten, leveranciers en externe partijen. Daardoor kunt u meer toegevoegde waarde bieden aan uw klant.

Kijk voor onze specifieke brancheoplossingen voor de zakelijke dienstverlening op de onderstaande pagina’s:
Advies / Consultancy
Arbeidsbemiddeling
Engineering
Verenigingen
IT-Dienstverleners
Flexleveranciers

De oplossing en functionele dekkingsgebieden

Waar staan we voor

Wij bieden een oplossing op maat die de operatie van Flexleveranciers volledig ondersteunt en helpt de winstgevendheid te verhogen.

Jaap Heutink, Commercieel verantwoordelijk voor de sector Zakelijke dienstverlening
j.heutink@pylades.com+31 (0)6 10205589

Altran

Altran is een gespecialiseerde IT dienstverlener waar techniek centraal staat. Altran wil met technologie een bijdrage leveren aan de maatschappij en het succes van haar klanten. Tot de opdrachtgevers behoren voornamelijk bedrijven uit het high-tech segment, industrie en infrastructuur markt.

Open referentie Alle referenties

ABZ/ Audatex

ABZ levert slimme diensten op het gebied van communicatie, informatie en schade in de automotive en verzekeringsbranche.

Open referentie Alle referenties

KPN Consulting

KPN Consulting is onderdeel van KPN en met zo'n 1.000 consultants adviseren en begeleiden zij bedrijven, instellingen en overheden om het maximale uit ICT te halen. KPN Consulting brengt mensen, ideeën en technologie samen.

Open referentie Alle referenties

IT Creation

IT Creation

IT Creation is een one-stop shop IT automatiseerder en biedt mogelijkheden om het complete IT beheer van haar klanten over te nemen. IT creation is een organisatie met gedreven professionals die hun vak verstaan en van mening zijn dat IT voor een organisatie moet werken. De kracht van IT Creation zit in het vertalen van problemen en vraagstukken naar werkende en begrijpelijke oplossingen.

Open referentie Alle referenties

Pointlogic

Pointlogic creërt slimme, innovatieve oplossingen om bedrijven betere beslissingen te laten nemen. Met die missie is Pointlogic in 1992 gestart op het gebied van media marketing en Human Resources. Pointlogic heeft circa 160 medewerkers

Open referentie Alle referenties

Login VSI

Login VSI biedt bedrijven en leveranciers een complete software-oplossing om de optimale prestaties, schaalbaarheid en beschikbaarheid van virtuele desktopomgevingen te bouwen en te beschermen. De software van Login VSI zorgt ervoor dat bedrijven hun werknemers de beste eindgebruikerservaring kunnen bieden.

Open referentie Alle referenties