Verenigingen & Ledenorganisaties

De slimste software voor het werven en behouden van leden

Ledenbehoud en groei

Mensen en organisaties worden telkens kritischer en evalueren frequent of een verbintenis met uw organisatie hen nog wel voldoende oplevert. Veel verenigingen werken in die context hard aan ledenbehoud en groei en zoeken succesvol naar meer toegevoegde waarde en relevantie voor hun leden. Bijvoorbeeld met een primaire focus op de ontwikkeling van de sector en de markt. Door te kijken naar de markt van de toekomst, zich te richten op het oplossen van maatschappelijke vraagstukken en het anticiperen op ‘disruptives’. We zien dat dit werkt. Door telkens snel te reageren op veranderende omstandigheden en door voorop te lopen, helpt de vereniging de sector of beroepsgroep en haar leden te groeien en groeit de vereniging daardoor mee. Mits u uw huis op orde hebt.

Slimme software als katalysator

De juiste software ter ondersteuning van uw vereniging is een essentiële randvoorwaarde én katalysator voor groei. Door het slim inzetten van leden communities en het actief volgen van Social media weet u telkens wat er speelt bij uw achterban. Big data kan in een breder perspectief het verschil maken. Door het slim combineren van informatie maakt u bijvoorbeeld uw marketinginspanningen daadwerkelijk succesvol. De oplossingen zijn beschikbaar, u kunt er direct mee aan de slag.

Vertical suite voor verenigingen

De Vertical Suite voor Verenigingen is specifiek ontwikkeld voor en door Branche– en belangenorganisaties. Pylades biedt hiermee de meest complete én bewezen brancheoplossing voor verenigingen in Nederland waarmee uw leden, stakeholders én uw medewerkers optimaal worden bediend en alle processen worden ondersteund.

Vertical Suite voor Verenigingen

Doelgroep

De Vertical Suite wordt onder andere succesvol ingezet bij:

Waar staan we voor

 

Dé Microsoft Partner voor Verenigingen

Pylades biedt in Nederland de meest complete standaard software voor verenigingen. Met de Vertical Suite voor Verenigingen gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 is Pylades de absolute marktleider. Wij helpen Branche- en Belangenorganisaties van klein tot groot met slimme software om leden en andere stakeholders optimaal te bedienen. Wij gaan graag met u persoonlijk in gesprek om u te laten zien hoe ook uw vereniging succesvoller kan zijn met Microsoft.

Maarten Meijll, verantwoordelijk voor de sector Branche- en Belangenorganisaties
m.meijll@pylades.com+31 (0)6 52011585

MBO Raad

De MBO Raad is een onderwijsorganisatie die als brancheorganisatie optreedt voor de scholen in het middelbaar beroepsonderwijs.Tot de scholen die zijn aangesloten bij de MBO Raad behoren onder andere de ROC's en Agrarische opleidingscentra. Bij de scholen die zijn aangesloten bij de MBO Raad werken 55.000 werknemers.

Open referentie Alle referenties

De Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV)

De Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV) is een Nederlandse werknemersvereniging. FNV verzorgt de Collectieve belangenbehartiging voor ongeveer 1 miljoen leden en heeft ± 850 medewerkers.

Open referentie Alle referenties