Verenigingen & Ledenorganisaties

Vertical Suite Verenigingen & ledenorganisaties

De Vertical Suite voor verenigingen & ledenorganisaties is specifiek ontwikkeld voor de behoeften en uitdagingen van deze sector. Pylades biedt hiermee een totaaloplossing waarmee uw leden, stakeholders én uw medewerkers optimaal worden bediend. Functies als portals met self-service mogelijkheden, volledige ledenadministratie, dossierbeheer, contributie en -inning, projectbeheer en relatiebeheer zijn onmisbaar voor elke moderne vereniging die met behulp van specifieke oplossingen op basis van Microsoft Dynamics 365 klaar wil zijn voor de toekomst.

Succesvolle implementaties

Een aantal van onze tevreden klanten zijn:  NEN, NVTZ, Fizi, Metaalunie, INREV en ION. Laat u overtuigen door meer succesverhalen van onze klanten.
Neem vandaag nog contact op om te ontdekken wat wij voor uw vereniging kunnen betekenen.

Functies en mogelijkheden van de Vertical Suite

De Vertical Suite wordt succesvol ingezet bij:

Waar staan we voor

Pylades biedt in Nederland de meest complete standaard softwareoplossinge voor verenigingen. Wij helpen onze klanten hun leden en andere stakeholders optimaal te bedienen en succesvol te zijn met Microsoft.

Maarten Meijll, verantwoordelijk voor de sector Branche- en Belangenorganisaties
m.meijll@pylades.com+31 (0)6 52011585

Vul het formulier in om direct contact met Maarten op te nemen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MBO Raad

De MBO Raad is een onderwijsorganisatie die als brancheorganisatie optreedt voor de scholen in het middelbaar beroepsonderwijs.Tot de scholen die zijn aangesloten bij de MBO Raad behoren onder andere de ROC's en Agrarische opleidingscentra. Bij de scholen die zijn aangesloten bij de MBO Raad werken 55.000 werknemers.

Open referentie Alle referenties

De Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV)

De Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV) is een Nederlandse werknemersvereniging. FNV verzorgt de Collectieve belangenbehartiging voor ongeveer 1 miljoen leden en heeft ± 850 medewerkers.

Open referentie Alle referenties

CNV

Het Christelijk Nationaal Vakverbond heeft als taak de belangen van mensen te behartigen op het gebied van werk en inkomen.

Open referentie Alle referenties

De Algemene Onderwijsbond

Met ruim 87.000 leden is de AOb de grootste onderwijsvakbond van Nederland. AOb komt op voor de belangen van het onderwijs en haar leden in alle onderwijssectoren. De AOb onderhandelt over CAO’s voor iedereen die binnen het onderwijs werkt en biedt haar leden deskundig juridisch advies. Het Informatie- en Adviescentrum van AOb biedt leden antwoord op elke denkbare vraag en AOb Scholing verzorgt cursussen, begeleiding en coaching, van cursussen over medezeggenschap tot trainingen voor leerkrachten, ondersteunend personeel tot maatwerk. AOb is tevens uitgever van het toonaangevende Onderwijsblad dat elke 2 weken verschijnt.

Open referentie Alle referenties

De Unie

De Unie

De Unie is een onafhankelijke vakbond, die ruim 40 jaar de belangen van haar leden behartigt. De Unie telt ruim 70.000 leden, werkzaam in de industrie, de dienstverlening en de zorgsector. De Unie is een partij bij ruim 300 Cao’s en treedt op als collectieve belangenbehartiger bij fusies en reorganisaties en in toenemende mate als individuele belangenbehartiger op het gebied van carrière, werk en inkomen.

Open referentie Alle referenties

De Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI)

De Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) is de koepelorganisatie en belangenbehartiger voor bedrijven en branches in de Nederlandse levensmiddelenindustrie. De FNLI vertegenwoordigt circa 450 bedrijven en 19 brancheorganisaties.

Open referentie Alle referenties

ANBO (Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen)

ANBO behartigt de belangen van haar leden op het gebied van inkomen, gezondheid en wonen. ANBO doet dit door haar leden een krachtige stem te geven in landelijke en lokale beleidsbeïnvloeding. ANBO ondersteunt haar leden met kennis, advies en ledenvoordeel.

Open referentie Alle referenties

Foam (Fotografiemuseum Amsterdam)

Foam (Fotografiemuseum Amsterdam) is een fotografiemuseum aan de Keizersgracht in Amsterdam. Het museum presenteert wisselende tentoonstellingen waarin allerlei fotografische genres worden getoond, zoals historische foto's, kunstfoto's, nieuwsfoto's en modefoto's.

Open referentie Alle referenties

EVO-Fenedex B.V.

EVO-Fenedex is de expert in logistiek en internationaal ondernemen. Het is een samenwerking van twee ondernemersverenigingen. Fenedex is een particuliere vereniging van Nederlandse exporteurs en andere internationaal opererende ondernemingen. EVO is de vereniging van en voor verladers, ontvangers en eigen vervoerders, gespecialiseerd in logistiek

Open referentie Alle referenties