Technische Dienstverlening

Vertical Suite voor Technische Dienstverleners

De Vertical Suite voor Technische Dienstverleners draagt bij aan de klanttevredenheid en realiseert kosten- en tijdsbesparing.

De Vertical Suite voor Technische Dienstverleners helpt u efficiënt te werken en bij het centraal stellen van de klant. De trend van procesondersteuning vanuit een traditioneel ERP naar Dynamics CRM of het bredere xRM krijgt steeds meer vorm nu wordt doorontwikkeld op waarde toevoegende functionaliteit.

De oplossing en functionele dekkingsgebieden

Met de Vertical Suite voor Technische dienstverleners krijgt u een oplossing waar u tijd en geld mee bespaart. Met de Field- en Projectservice functionaliteit loopt Microsoft voorop met customer centricity, social engagement, call-desk functionaliteit, mobiele devices, Apps en de beschikbaarheid in de Cloud. Uw verkopers die veelal buiten de kantoormuren actief zijn krijgen real time klant en productinformatie op hun mobiele devices.

De servicemonteur speelt een steeds grotere rol in en na het verkoopproces. In Dynamics CRM heeft hij de beschikking over alle gegevens van de klant en de installatie. Gedetailleerde informatie over de staat van de installatie krijgt hij ook vanuit Dynamics CRM, dat de gegevens verzameld van steeds slimmer worden installaties die zelfstandig communiceren over defecte onderdelen en/of performance issues (IoT).

Efficiency

Dynamics CRM helpt u om efficiënter te werken door middel van:

Vertical Suite Technische Dienstverleners

Waar staan we voor

Onze Vertical Suite voor Technische Dienstverleners ondersteunt efficiënt werken en het centraal stellen van de klant en is daarmee uw sleutel tot uw succes.

Erwin Kooijman, verantwoordelijk voor de sector Technische Dienstverleners
e.kooijman@pylades.com+31 (0)6 10789635

Altran

Altran is een gespecialiseerde IT dienstverlener waar techniek centraal staat. Altran wil met technologie een bijdrage leveren aan de maatschappij en het succes van haar klanten. Tot de opdrachtgevers behoren voornamelijk bedrijven uit het high-tech segment, industrie en infrastructuur markt.

Open referentie Alle referenties

ABZ/ Audatex

ABZ levert slimme diensten op het gebied van communicatie, informatie en schade in de automotive en verzekeringsbranche.

Open referentie Alle referenties

KPN Consulting

KPN Consulting is onderdeel van KPN en met zo'n 1.000 consultants adviseren en begeleiden zij bedrijven, instellingen en overheden om het maximale uit ICT te halen. KPN Consulting brengt mensen, ideeën en technologie samen.

Open referentie Alle referenties