Experience
the joy of retail!

Met de Vertical Suite Retail helpen wij u, om ook in de toekomst concurrerend te blijven.

De Vertical Suite Retail is een waardevolle aanvulling voor de de hedendaagse Retailorganisatie. De Vertical Suite sluit aan op het veranderde koop- en bestedingsgedrag, laat uw medewerkers zo productief mogelijk samenwerken en geeft uw klant de benodigde informatie en daarmee uiteindelijk een onvergetelijke koopervaring.

De oplossing en functionele dekkingsgebieden

De Vertical Suite Retail is een complete brancheoplossing voor Retailorganisaties waarmee u het samenbrengen van POS, omnichannel management, winkelactiviteiten, merchandising, supply chain, enzovoort in één geïntegreerde oplossing ter beschikking heeft. Onze oplossing biedt u een volledige ERP-pakket met een geïntegreerde en unieke oplossing voor onder andere meer kanaals POS-beheer (Point of Sale), winkelactiviteiten, e-commerce, verkoop, financiën en toelevering.

 Logo vertical Suite Retail

Vertical Suite Retail

Downloads

Lees de Handel & Logistiek Nieuwsbrief. 

Ebook: “Jouw beknopte handleiding voor Dynamics 365 for Operations” 

Ebook: “Opkomende trends die productie zullen veranderen” 

Ebook: “Waarom moet digitale transformatie een prioriteit worden?” 

Ebook: “Een andere kijk op productiviteit met Dynamics 365” 

Waar staan we voor

Met de standaard software van Microsoft en onze Vertical Suite Retail ondersteunen wij Retailorganisaties in de “nieuwe” retailmarkt met slimme software om ook in de toekomst concurrerend te blijven.

Erwin Kooijman,  Commercieel verantwoordelijk voor de sector retail
e.kooijman@pylades.com+31 (0)6 10789635

Redstar

RedStar is een professioneel en innovatief familiebedrijf. De naam RedStar staat voor kwalitatief hoogwaardige tomaten. Als totaalspecialist telen, verpakken en verkopen ze het hele jaar smaaktomaten. Vanuit een duurzame visie behoren innovatie en kwaliteit tot hun kernwaarden. Zo wordt maximaal biologisch geteeld in hun moderne kassen. Het telen van de tomaten wordt gedaan in Nederland, Engeland en Spanje.

Open referentie Alle referenties

Mondial Cosmetics

Mondial Cosmetics is de grootste private label producent van decoratieve cosmetica in Nederland. Mondial Cosmetics werkt voor drogisterij ketens, warenhuizen en parfumerie winkels in heel Europa. Mondial Cosmetics heeft veel ervaring met de ontwikkeling van decoratieve- en verzorgingscosmetica, welke worden verkocht onder de private labels van haar opdrachtgevers. De ontwikkeling kan bestaan uit één enkel product tot een complete productlijn.

Open referentie Alle referenties

Capi The Travellers Electronics Company

Capi The Travellers Electronics Company exploiteert winkels in consumentenelektronica op luchthavens en is met eigen winkels actief op de luchthavens van Amsterdam (Schiphol), Frankfurt, München, Oslo, Helsinki, Johannesburg en Kaapstad. Daarnaast is Capi actief op diverse andere luchthavens in de wereld via Capi Trading.

Open referentie Alle referenties