Vertical Suite Retail

Waar staan we voor

Met de standaard software van Microsoft en onze Vertical Suite Retail ondersteunen wij Retailorganisaties in de “nieuwe” retailmarkt met slimme software om ook in de toekomst concurrerend te blijven.

Erwin Kooijman,  verantwoordelijk voor de sector retail

Redstar

RedStar is een professioneel en innovatief familiebedrijf. De naam RedStar staat voor kwalitatief hoogwaardige tomaten. Als totaalspecialist telen, verpakken en verkopen ze het hele jaar smaaktomaten. Vanuit een duurzame visie behoren innovatie en kwaliteit tot hun kernwaarden. Zo wordt maximaal biologisch geteeld in hun moderne kassen. Het telen van de tomaten wordt gedaan in Nederland, Engeland en Spanje.

Open referentie Alle referenties

Mondial Cosmetics

Mondial Cosmetics is de grootste private label producent van decoratieve cosmetica in Nederland. Mondial Cosmetics werkt voor drogisterij ketens, warenhuizen en parfumerie winkels in heel Europa. Mondial Cosmetics heeft veel ervaring met de ontwikkeling van decoratieve- en verzorgingscosmetica, welke worden verkocht onder de private labels van haar opdrachtgevers. De ontwikkeling kan bestaan uit één enkel product tot een complete productlijn.

Open referentie Alle referenties

Capi The Travellers Electronics Company

Capi The Travellers Electronics Company exploiteert winkels in consumentenelektronica op luchthavens en is met eigen winkels actief op de luchthavens van Amsterdam (Schiphol), Frankfurt, München, Oslo, Helsinki, Johannesburg en Kaapstad. Daarnaast is Capi actief op diverse andere luchthavens in de wereld via Capi Trading.

Open referentie Alle referenties