Offshore toeleveranciers

Offshore Toeleveranciers

De Vertical Suite Offshore Toeleveranciers is bij uitstek geschikt voor internationaal opererende bedrijven die snel en flexibel willen kunnen inspelen op veranderende (markt)omstandigheden.

De oplossing en functionele dekkingsgebieden

De Vertical Suite Offshore Toeleveranciers is een volledig geïntegreerde oplossing voor de sector op basis van Microsoft Dynamics AX. De suite zorgt ervoor dat u beschikt over een uitstekende projectbewaking. Uw projectmedewerkers hebben real-time inzicht in de projectafspraken en het projectdossier, terwijl de projectmanagers de werkelijke besteding kunnen afzetten tegen de voortgang, begroting en nog verwachte uitgaven. Meerwerk wordt duidelijk geregistreerd en gefactureerd conform de gemaakte afspraken.

Logo vertical Suite Offshore toeleveranciers

Vertical Suite Offshore Toeleveranciers

Waar staan we voor

Pylades biedt een oplossing voor alle internationaal opererende bedrijven die optimaal wendbaar willen zijn. Door snel en flexibel in te spelen op nieuwe situaties helpen wij u om kosten te besparen, risico’s te minimaliseren en om de winstgevendheid van uw activiteiten te verhogen.

Maarten Meijll, verantwoordelijk voor de sector Offshore Toeleveranciers
m.meijll@pylades.com+31 (0)6 52011585

DEME

DEME is een groep van bedrijven gespecialiseerd op het gebied van baggeren, landwinning, haveninfrastructuur en offshore services. DEME is trendsetter in technologische vernieuwing voor de wereldbaggerindustrie. De omzet bedraagt ongeveer 3 miljard en DEME heeft circa 5.000 medewerkers.

Open referentie Alle referenties

Bluewater

De corebusiness van Bluewater is het ontwerpen, engineeren, bouwen, installeren en leveren van Floating Production, Storage & Offloading (FPSO) systemen, Floating Storage & Offloading (FSO) systemen en Single Point Mooring (SPM) systemen

Open referentie Alle referenties

Supermaritime

Supermaritime is een maritieme dienstverlener en biedt een breeds scala van scheepvaart en logistieke diensten: supply chain management, warehousing en logistieke ondersteuning voor offshore in de gas en olie industrie. Supermaritime heeft 335 medewerkers in dienst.

Open referentie Alle referenties