Experience
the joy of IDMS

Vertical Suite Machine import, distributie, service en verhuur

Onze Vertical Suite Machine import, distributie, service en verhuur zet uw machines en klanten centraal met de beste totaaloplossing voor importeurs en distributeurs van kapitaalgoederen.

De Vertical Suite ondersteunt automobiel-, materieel, verhuur en fleetmanagement. De suite bevat de specifieke ERP processen en dekt de volledige device life-cycle. De cycle bevat inkoop, verkoop, service, financiering, verhuur, verschroten tot het opnieuw in beheer nemen van de machine.

De oplossing en functionele dekkingsgebieden

De Vertical Suite Machine import, distributie, service en verhuur is gebaseerd op Microsoft Dynamics AX en Annata Dynamics IDMS. Het bevat een Dealer management systeem voor de Automotive en Equipment Industrie en wordt veel gebruikt bij de import, distributie en verhuur van machines voor Land en Tuinbouw, Tuin & Park, Intern transport, Automotive en Grondverzet. Binnen de suite kunt u machines configureren, de lifecycle van de machine begeleiden en van service te voorzien.

Logo vertical Suite Machine import distributie services en vehuur

Vertical Suite Machine import, distributie, service en verhuur

Downloads

Ebook: “Jouw beknopte handleiding voor Dynamics 365 for Operations” 

Ebook: “Opkomende trends die productie zullen veranderen” 

Ebook: “Waarom moet digitale transformatie een prioriteit worden?” 

Ebook: “Een andere kijk op productiviteit met Dynamics 365” 

Ebook: “9 manieren om je buitendienst winstgevend te maken”. 

Waar staan we voor

Wij bieden met onze Vertical Suite Machine import, distributie, service en verhuur een oplossing voor uw specifieke ERP behoefte. Wij ondersteunen de volledige device life-cycle van kapitaalgoederen.

Erwin Kooijman, Commercieel verantwoordelijk voor de sector machine import, distributie, service en verhuur
e.kooijman@pylades.com+31 (0)6 10789635

SMT Group (Kuiken Groep)

SMT Group (Kuiken Groep) is een toonaangevend full service distributiebedrijf, gespecialiseerd in construction equipment, crane & material handling en recycling equipment in de Benelux. SMT biedt haar klanten 'one stop shop'-oplossingen met de verkoop en verhuur van machines evenals onderhoud en reparatie en de verkoop van onderdelen. SMT denkt daarnaast mee over de best passende financiering en verzekering van machines. Om klanten optimaal te ontzorgen ontwikkelt SMT nieuwe vormen van full service dienstverlening.

Open referentie Alle referenties

Staad Groep

Staad Groep, de officiële importeur dealer voor Doosan grondverzetmachines voor Zuid Nederland, succesvol live gegaan met het Import Dealer Management Systeem (IDMS) in combinatie met Microsoft Dynamics AX.

Open referentie Alle referenties

Verhoeven Grondverzetmachines

Verhoeven heeft zich in meer dan 55 jaar ontwikkeld tot verkoop- en service organisatie op het gebied van grondverzetmachines, rijwerk, rubbertracks, uitrustingsstukken en de serviceverlening hieraan. Verhoeven biedt verkoop en verhuur van grondverzetmachines, rijwerk, rubbertracks, uitrustingsstukken en onderdelen.

Open referentie Alle referenties

DynaGroup

DynaGroup is de succesvolle doorontwikkeling van het in 1995 gestarte reparatiebedrijf Dynafix. Opgericht als specialist in servicemanagement voor de telecombranche (DECT, carkits, mobiele telefonie etc.) repareert Dynafix nu allerlei verschillende elektronische apparaten. Van koffiezetapparaten en laptops tot tablets en desktopcomputers. Naast het uitvoeren van reparaties zijn, in de samenwerking met klanten, veel slimme oplossingen en modellen bedacht voor de volledige supply chain. Vanuit deze ultieme klantgerichtheid is de DynaGroup ontstaan.

Open referentie Alle referenties