Vertical Suite Groothandel & Logistiek

Onze Vertical Suite helpt organisaties bij de belangrijke transitie van een traditionele handelsonderneming naar een informatie- en servicegericht bedrijf. Hiermee kunt u voldoen aan de wensen van uw klant door kortere levertijden en service die is toegesneden op zijn processen. Ook kunt u eenvoudiger uw toegevoegde waarde aantonen hetgeen nodig is om ontwikkelingen zoals concentratie aan de afnemerskant, globalisering en margedruk het hoofd te kunnen bieden.

U beschikt over de juiste gegevens om goed onderbouwde strategische besluiten te kunnen nemen. Tevens is onze oplossing voorzien een standaard Warehouse Management (WMS) welke volledig in deze Cloud toepassing is geïntegreerd. Het koppelen met een extern WMS hoort hiermee tot het verleden.

Met de suite kunt u aan de eisen van uw klanten voldoen. Die verwachten immers dat producten onmiddellijk geleverde worden en een persoonlijke service. Microsoft Dynamics 365 is ontworpen om handel en logistieke organisaties te helpen bij optimaal beheer van deze veranderende eisen.

Factsheet

Mail mij de factsheet Groothandel & Logistiek:

Vertical Suite Groothandel

Waar staan we voor

Onze Handel- en logistieke Vertical Suite helpt u opereren in een dynamische markt vol globalisering en margedruk. Wij zijn uw partner bij de transitie naar een informatie- en servicegerichte organisatie.

Erwin Kooijman,  verantwoordelijk voor de sector handel & logistiek

Vul onderstaand formulier in om direct contact met Erwin op te nemen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mondial Cosmetics

Mondial Cosmetics is de grootste private label producent van decoratieve cosmetica in Nederland. Mondial Cosmetics werkt voor drogisterij ketens, warenhuizen en parfumerie winkels in heel Europa. Mondial Cosmetics heeft veel ervaring met de ontwikkeling van decoratieve- en verzorgingscosmetica, welke worden verkocht onder de private labels van haar opdrachtgevers. De ontwikkeling kan bestaan uit één enkel product tot een complete productlijn.

Open referentie Alle referenties

Hoshizaki

Hoshizaki is een toonaangevende fabrikant van bedrijfsapparatuur voor keukens en de voedselverwerkende industrie. Hoshizaki, maker van de eerste volautomatische ijsmachine in Japan, biedt tegenwoordig een uitgebreide serie apparatuur voor keukens en voedselverwerkende bedrijven, waaronder ijsmachines en ijsdispensers, koel- en vriesinstallaties, sushivitrines en apparatuur voor waterelektrolyse voor diverse eindgebruikers in een groot aantal bedrijfstakken.

Open referentie Alle referenties

Redstar

RedStar is een professioneel en innovatief familiebedrijf. De naam RedStar staat voor kwalitatief hoogwaardige tomaten. Als totaalspecialist telen, verpakken en verkopen ze het hele jaar smaaktomaten. Vanuit een duurzame visie behoren innovatie en kwaliteit tot hun kernwaarden. Zo wordt maximaal biologisch geteeld in hun moderne kassen. Het telen van de tomaten wordt gedaan in Nederland, Engeland en Spanje.

Open referentie Alle referenties

Elis

Elisis een groothandel en dienstverlener actief op het gebied van bedrijfskleding en veiligheidskleding, Industrieel absorptiemateriaal, cleanroom kleding, schoonloopmatten en hygiëneproducten. Berendsen heeft 17.000 medewerkers en is actief in 16 landen.

Open referentie Alle referenties

ASSA ABLOY

Waar u zich ook bevindt, de kans is groot dat de producten en diensten van ASSA ABLOY een belangrijke bijdrage leveren aan uw gevoel van zekerheid en veiligheid. Met 50 kwaliteitsmerken, 150 werkmaatschappijen en 32.000 professionals in 40 landen is ASSA ABLOY wereldmarktleider.

Open referentie Alle referenties

DynaGroup

DynaGroup is de succesvolle doorontwikkeling van het in 1995 gestarte reparatiebedrijf Dynafix. Opgericht als specialist in servicemanagement voor de telecombranche (DECT, carkits, mobiele telefonie etc.) repareert Dynafix nu allerlei verschillende elektronische apparaten. Van koffiezetapparaten en laptops tot tablets en desktopcomputers. Naast het uitvoeren van reparaties zijn, in de samenwerking met klanten, veel slimme oplossingen en modellen bedacht voor de volledige supply chain. Vanuit deze ultieme klantgerichtheid is de DynaGroup ontstaan.

Open referentie Alle referenties

Bronswerk Heat Transfer

De missie van Bronswerk Heat Transfer is om voor de klant de beste oplossing te bieden voor warmtewisseling- en fluid-flowsystemen. De uitdagingen die door de klant worden voorgelegd, worden vertaald in duurzame, energiezuinige en innovatieve oplossingen van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Open referentie Alle referenties