Experience
the joy of recruitment!

Detachering / Werving & Selectie

De Vertical Suite voor Detachering / Werving & Selectie organisaties biedt de juiste ondersteuning bij het zoeken en inzetten van gekwalificeerd personeel.

De Vertical Suite voor Detachering / Werving & Selectie digitaliseert de interne processen rond het zoeken en screenen van kandidaten en geeft u de mogelijkheid u verder te verdiepen in de markt van opdrachtgevers, om zo meer toegevoegde waarde te kunnen leveren.

De oplossing en functionele dekkingsgebieden

De Vertical Suite voor Detachering / Werving & Selectieorganisaties ondersteunt u bij het zoeken in de markt naar nieuwe gekwalificeerde medewerkers voor het invullen van vacatures en het selecteren en aanbieden van de best passende professional. De Vertical Suite biedt tevens volledige ondersteuning voor het indienen van declaraties en het factureren van de inzet. Een complete oplossing van het eerste contact met een nieuwe medewerker tot aan het versturen van de factuur voor detachering.

Logo vertical Suite Detachering Werving en Selectie

Vertical Suite Detachering / Werving & Selectie

Waar staan we voor

Wij bieden een oplossing op maat die de operatie van Detachering-, Werving & Selectieorganisaties volledig ondersteunt en helpt de winstgevendheid te verhogen.

Maarten Meijll, Commercieel verantwoordelijk voor de sector Detachering-, Werving & Selectieorganisaties
m.meijll@pylades.com+31 (0)6 52011585

Altran

Altran is een gespecialiseerde IT dienstverlener waar techniek centraal staat. Altran wil met technologie een bijdrage leveren aan de maatschappij en het succes van haar klanten. Tot de opdrachtgevers behoren voornamelijk bedrijven uit het high-tech segment, industrie en infrastructuur markt.

Open referentie Alle referenties

Aberkyn

Aberkyn is een organisatie-adviesbureau dat zich onder andere richt op het begeleiden van transformatie- en cultuurveranderingsprocessen binnen organisaties. Aberkyn is een mede door McKinsey opgericht adviesbureau.

Open referentie Alle referenties

Stam arbeidsmarkt specialisten

Stam begeleidt mensen met een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Open referentie Alle referenties

Balance

Balance is een bureau voor advies-, project- en interim-management. Zij voeren complexe en omvangrijke projecten en veranderingstrajecten uit binnen onder andere de infrastructuur, de energiesector en aannemerij. De 350 consultants delen dagelijks expertise op het gebied van bijvoorbeeld projectmanagement, strategisch advies en beheersing van risico’s en kansen. Dit doen ze met name voor gemeenten, provincies, waterschappen, ministeries en aannemers.

Open referentie Alle referenties