De Vertical Suite voor Advies- en Consultancy organisaties zorgt voor een optimale bezettingsgraad en winstgevendheid. De Vertical Suite is ontwikkeld voor deze specifieke nichemarkt binnen de zakelijke dienstverlening en sluit optimaal aan bij het toegenomen aantal ZZP-ers, de concurrentie op prijs en de veranderende wensen van opdrachtgevers. De oplossing is gebaseerd op Dynamics 365 CRM en Project Service voor het optimaal inzetten van medewerkers. De urenverantwoording en declaraties kunnen zowel on- als offline worden uitgevoerd en de portals en apps bieden de mogelijkheid om relevante projectinformatie aan de medewerkers beschikbaar te stellen en optimaal samen te werken. De Vertical Suite dekt het hele traject van leadgeneratie tot aan het versturen van de factuur naar de opdrachtgever. De Vertical Suite is tevens voorzien van zeer uitgebreide Business Intelligence functionaliteit die ondersteunt bij de juiste aansturing van uw organisatie. De integratie met uw financiële systeem wordt uiteraard ook door Pylades verzorgd. Logo vertical Suite Advies Consultancy

Vertical Suite Advies & Consultancy

Waar staan we voor

Samen met Microsoft bieden wij een standaard softwareoplossing die Advies- en Consultancyorganisaties optimaal ondersteunt bij het slim inzetten van medewerkers en het optimaliseren van de bezettingsgraad en winstgevendheid.

Jaap Heutink, Salesmanager zakelijke dienstverlening

Vul onderstaand formulier in om direct contact met Jaap op te nemen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pointlogic

Pointlogic creërt slimme, innovatieve oplossingen om bedrijven betere beslissingen te laten nemen. Met die missie is Pointlogic in 1992 gestart op het gebied van media marketing en Human Resources. Pointlogic heeft circa 160 medewerkers

Open referentie Alle referenties

ConQuaestor

ConQuaestor is een adviesorganisatie die zich richt op het oplossen van de thema’s op de agenda van de CFO. Tweehonderd consultants en interim managers bieden concrete oplossingen in finance en management voor de publieke en private sector.

Open referentie Alle referenties

KPN Consulting

KPN Consulting is onderdeel van KPN en met zo'n 1.000 consultants adviseren en begeleiden zij bedrijven, instellingen en overheden om het maximale uit ICT te halen. KPN Consulting brengt mensen, ideeën en technologie samen.

Open referentie Alle referenties

Balance

Balance is een bureau voor advies-, project- en interim-management. Zij voeren complexe en omvangrijke projecten en veranderingstrajecten uit binnen onder andere de infrastructuur, de energiesector en aannemerij. De 350 consultants delen dagelijks expertise op het gebied van bijvoorbeeld projectmanagement, strategisch advies en beheersing van risico’s en kansen. Dit doen ze met name voor gemeenten, provincies, waterschappen, ministeries en aannemers.

Open referentie Alle referenties

Aberkyn

Aberkyn is een organisatie-adviesbureau dat zich onder andere richt op het begeleiden van transformatie- en cultuurveranderingsprocessen binnen organisaties. Aberkyn is een mede door McKinsey opgericht adviesbureau.

Open referentie Alle referenties

DEME

DEME is een groep van bedrijven gespecialiseerd op het gebied van baggeren, landwinning, haveninfrastructuur en offshore services. DEME is trendsetter in technologische vernieuwing voor de wereldbaggerindustrie. De omzet bedraagt ongeveer 3 miljard en DEME heeft circa 5.000 medewerkers.

Open referentie Alle referenties

Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant

De Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB) is opgericht op 1 juni 2013 om een verdere verbetering tot stand te brengen in de dienstverlening bij de uitvoering van de vergunningverlening, toezicht- en handhavingstaken. De kwaliteit en veiligheid van de werk- en leefomgeving. Bij de ODZOB werken 180 medewerkers.

Open referentie Alle referenties

Stam arbeidsmarkt specialisten

Stam begeleidt mensen met een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Open referentie Alle referenties