Experience
the joy of accountancy!

Vertical Suite Accountancy

Wij leveren onze Vertical Suite voor Accountancy om uw wensen te realiseren en uw business te verbeteren!

Dankzij de samenwerking met Assistance Software en Dapas is de unieke Vertical Suite  ontstaan die ontwikkeld is voor én door accountantskantoren in Nederland. De Vertical Suite sluit optimaal aan bij de behoefte om zowel de werkprocessen als interne bedrijfsprocessen te optimaliseren.

De oplossing en functionele dekkingsgebieden

De Vertical Suite voor Accountancy is een volledig integrale oplossing voor accountantskantoren gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM waarbij de Dapas Proces Monitor (DPM) alle software en systemen op unieke wijze aan elkaar verbindt en de organisatie volledig digitaliseert. De Vertical Suite automatiseert en integreert de werkprocessen (jaarrekening, fiscaal, salaris en administratie) met de interne bedrijfsprocessen (CRM, planning en voortgangsbewaking, opdrachten management, resource management, time en billing, risk en compliance).

Logo vertical Suite Accountancy

Vertical Suite Accountancy

Onze partners binnen de Accountancy branche

De Vertical Suite voor Accountancy is in hechte samenwerking met onze partners tot stand gekomen waarbij Pylades als de implementatie- en beheerpartner fungeert.

Waar staan we voor

Wij bieden samen met onze strategische partners (Assistance Software, Dapas Software en Microsoft) een werkelijk unieke standaard software oplossing die Accountantskantoren helpt om slimmer te werken en om meer succesvol te zijn.

Maarten Meijll, Commercieel verantwoordelijk voor de sector Accountancy
m.meijll@pylades.com+31 (0)6 52011585

MTH

MTH is een organisatie met een rijke geschiedenis. Vanaf de oprichting in 1950 tot en met het heden is samenwerken daarvan de kern geweest. Dat begon bij de oprichters de heren Meeuwsen en Ten Hoopen. Twee totaal verschillende mensen met aanvullende kwaliteiten. Een mooie historische basis voor de visie op de toekomst.

Open referentie Alle referenties

Green Accountants

Green Accountants is een dynamisch en vooruitstrevend accountantskantoor dat met haar dienstverlening MKB ondernemers helpt bij de dagelijkse bedrijfsvoering van hun onderneming.

Open referentie Alle referenties